61 Leivonnaiset tutkintoa löytyi
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Leivonnaiset
- Pohjois-Amerikka26
- Eurooppa16
- Oseania11
- Aasia4
- Etelä-Amerikka4
61 Leivonnaiset tutkintoa löytyi
Esittelyssä
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italialainen leivonnaisohjelma
- Parma, Italia
Sertifikaatti
Täysaikainen
4 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Kurssi on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat tulla leivonnaisia ja keskittyy rakentamaan johdonmukaista tietoa leivonnaisten valmistuksesta. Ohjelma on portti kaikille niille, jotka haluavat aloittaa uran leivonnaisten maailmassa, mutta joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tällä alalla.
Esittelyssä
Riverside City College
Leipomo- ja leivonnaisten tiedemies
- Riverside, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Baking & Pastry Program osoitteessa Riverside City College keskittyy ammatillisiin oppimistavoitteisiin Ura- ja tekninen koulutus -osastomme kautta. Ohjelman edetessä yhteisömme ja ympäröivien alueiden opiskelijat oppivat leipomisen ja leivonnaisten perusteet hiivataikinan valmistuksesta kakkuihin ja leivonnaisiin ympäri maailmaa. Lisäksi opiskelijat oppivat asianmukaiset elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiokäytännöt, jotka on asetettu alan vertailuarvoissa. Tämä tieto vangitaan perinteisten oppimistyylien sekä käytännönläheisen lähestymistavan avulla, jossa opiskelijat voivat ymmärtää materiaalia paremmin. Ohjelman aikana opiskelijat jatkavat henkilökohtaisten tyyliensä ja kulttuuritaustojensa edustamista päällystettyjen jälkiruokien kautta edistyneisiin tekniikoihin, kuten suklaan ja sokerin taiteeseen. Opiskelijoita rohkaistaan kriittisen ajattelun avulla leivonnaisten ainesosien toimivuudesta ja niiden roolista koko leivontaprosessin aikana. Parantaakseen edelleen tietämystään ja ulottuvuuttaan yhteisön sisällä, opiskelijoiden on kommunikoitava ja tehtävä yhteistyötä alan kumppaneiden ja johtajien kanssa vahvistaakseen oppimistaan.
Esittelyssä
Laney College
Leivonta- ja leivonnaistieteen tohtori
- Oakland, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Laney College tarjoaa kaksi pääainetta kulinaarisissa taiteissa. Nämä kaksivuotiset sertifikaattiohjelmat tarjoavat opiskelijoille käytännön tietoa, taitoja ja kokemusta menestyäkseen luovassa ja palkitsevassa urassa ravintola- ja vieraanvaraisuusalalla.
Esittelyssä
Mission College
Nopeutettu neuvonta
Leipomo- ja leivonnaisten tiedemies
- Santa Clara, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
60 tuntia
Kampuksella
Englanti
Nopeutettu neuvonta
Leipomo- ja leivonnaisten ammatillinen tutkinto tarjoaa markkinakelpoisia taitoja, joita tarvitaan leipomo- ja ravintola-alalla edistyneeseen menestymiseen. Valmistuneet oppivat johtamisen teoriaa, liiketoimintaa sekä leivonta- ja leivonnaisia taitoja, joita tarvitaan leipomotoiminnan aloittamiseen tai johtotehtäviin leipomo-, catering- ja ravintolayrityksissä. Ydintunnit tulisi suorittaa suositellussa järjestyksessä maksimaalisen menestyksen saavuttamiseksi.
Esittelyssä
Culinary Arts Academy Switzerland
Sveitsin suuri konditoria- ja suklaataidetutkinto
- Port-Valais, Sveitsi
Diplomi
Täysaikainen
3 lukukautta
Kampuksella
Englanti
Paranna makeis- ja suklaataitojasi tällä Sveitsin suurella leivonnaisten ja suklaan diplomilla. Aloita perusasioista ja saavuta korkeatasoinen innovatiivinen näyttelyesine.
Schoolcraft College
Kulinaarisen leivonta- ja leivonnaisten taiteen todistus
- Livonia, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Leipomo- ja konditoriataiteen sertifikaattiohjelma antaa valmiudet päästä leipomoihin, konditorialiikkeihin, ravintoloihin ja hotellien leipomo- ja konditoriakeittiöihin. Opetussuunnitelma valmentaa opiskelijoita laadukkaaseen leivontaan ja leivonnaisten valmistukseen. Kaksi ydinkurssia alkavat perustaidoista ja kehittyvät vähitellen edistyneempiin ja hienostuneempiin taitoihin. Käsiteltäviä aiheita ovat ammattitaito, turvallisuus ja sanitaatio, dieteettinen leivonta, leivontaprosessit ja -tekniikat, piirakat, tortut, nykyaikaiset tortut, ranskalaiset leivonnaiset, kylmät ja pakastejälkiruoat, suklaat, kakkukoristelut, leivät, keksit ja monet muut ravitsemukselliset jälkiruoat.
Ferrières
Ranskalaisen leivonnaisen perus- ja edistyneet tekniikat
- Ferrières-en-Brie, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
7 kuukautta
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Leivonnaisten kurssitason harjoittelija voi laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan ranskalaisesta leivonnaisesta. Hän oppii tekemään klassisia leivonnaisia ja purkamaan tavallisia leivonnaisia leikkimällä muotojen, värien, rakenteiden ja kokoamismenetelmien ympärillä. Hän oppii yllättämään vieraita miellyttäen heidän silmiään ja makuhermojaan.
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
AAS -tutkinto konditoriassa ja leivonnassa
- Mariano Moreno, Argentiina
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Kampuksella
Espanja
Ohjelman ensimmäisenä vuonna opiskelijat luovat leivonnaisten taikinan, perusleivonnaisvoiteita, kakkujen perustuotantoa ja leivänvalmistusta. Kun oppilaat kasvavat varmemmaksi, he rakentavat aiempien luokkien taitojaan luodakseen yhä monimutkaisempia kakkuja ja jälkiruokia ja lopulta täydellisiä jälkiruokavalikoita. Toisen vuoden aikana opiskelijat kehittävät taiteellisuuttaan luomalla sokeri- ja suklaamakeisia, erikoiskakkuja, kilpailujen ja tapahtumien näyttelyesineitä ja lopulta tutkimalla maailman eri puolien eturintamassa olevaa suuntausta. Ohjelman suorittaminen huipentuu harjoitteluun, joka osallistuu todellisiin julkisiin ruokapalvelutoimiin valmistautuessaan tulevaan uraansa. Mahdollisia sivustoja ovat instituutioiden oma ravintola L'Ecole tai operoidut käytännön oppilaitokset, hotellit, ravintolat, maaklubit, lomakohteet, kasinot, kylpylät ja ruokapalvelut. Yleisopetusta, joka on tärkeä osa korkeakoulutusta ja arvokas voimavara nykypäivän erittäin kilpaillussa maailmassa, edustavat yleissivistävät kurssit, joiden tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijoilla on kognitiiviset kyvyt, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä heidän menestymiselle työpaikalla. Tämän ohjelman painopiste on kouluttaa oppilaita konditorian ja leipomisen taiteessa, esittelemällä opiskelijoille taitoja ja tekniikoita, jotka antavat heille suurimman joustavuuden työmarkkinoilla ja tulevissa ylennyksissä. Tämä ohjelma valmistaa opiskelijoita pääsemään keskitason työllistymismahdollisuuksiin ammattimaisessa ruokapalveluteollisuudessa ja johtamisalueilla, mukaan lukien leivonnaiskokki, avustava leivonnaiskokki, vähittäiskaupan koristelija, vähittäiskaupan leivonnaiskokki ja leipuri. Ammatillisen leipomisen ja leivonnaisten tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat ovat tervetulleita ottamaan American Culinary Federations Certified Baking Examination.
Gato Dumas Colegio De Gastronomia (Columbia, Argentina and Uruguay)
Leipomo
- Bogotá, Kolumbia
Sertifikaatti
Kampuksella
Houkuttelemme ihmisiä, jotka haaveilevat johtavasta asemasta tai omasta yrittäjyydestä leivonnaisten leipomoalueella ja vievät lahjakkuutensa maailmalle. Että he ovat intohimoisia, uteliaita, levottomia, luovan ja innovatiivisen hengen omaavia ja etsivät huippuosaamista kaikessa toiminnassaan. Gato Dumas on sitoutunut yhdistämään heidät toiveisiinsa leipomo -ohjelman kautta. SITOUMUKSEMME SINULLE Paras akateeminen kokemus. Työmahdollisuuksia hyvin tunnetuilla sivustoilla. Yhdistämme sinut parhaisiin gastronomisiin kokemuksiin kaikkialla maailmassa. Kannustamme sinua yrittäjyyden tielle.
Arizona Culinary Institute
TODISTUS leivonnassa ja leivonnaisissa
- Scottsdale, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Opiskelijoille annetaan perusteellinen johdanto ammattitaitoiseen ruoanlaittoon liittyviin perustaitoihin, tekniikoihin, käsitteisiin ja teorioihin.
City Unity College Nicosia
Diplomatiikka kulinaarisissa taiteissa
- Nicosia, Kyproksen tasavalta
Diplomi
Englanti
Tähän ohjelmaan ilmoittautuneet opiskelijat ansaitsevat kulinaarisen tutkinnon, joka pyrkii valmistelemaan opiskelijoita lähtötason ruoanlaittotehtäviin ravintoloissa, hotelleissa tai muissa ruokapalveluissa, joilla on tulevaisuuden uranäkymät vastaavissa tehtävissä. Heille annetaan koulutus ja he saavat akateemista opetusta tarvittavat tiedot ja taidot vieraanvaraisuuteen pääsemiseksi tasolle, joka mahdollistaa jatkokoulutuksen ja / tai elinikäisen työpaikan.
KES College
Kulinaarisen taiteen, leipomon ja leivonnaisen keskittyminen kulinaarisen taiteen tutkintotodistukseen
- Nicosia, Kyproksen tasavalta
Diplomi
Englanti
Tämä kaksivuotinen ohjelma on ammatillinen opetussuunnitelma, jossa vaaditaan laajaa teoreettista koulutusta ja laboratoriosuunnittelua vieraanvaraisuudessa, ateriapalveluissa ja ravintoloissa. Valitsemalla kahden keskittymän välillä opiskelijoilla on mahdollisuus liittyä gastronomiseen taiteeseen, leipomoon ja leipomoon ja hankkia tarvittavat tiedot tullakseen ammattimaisiksi kokkeiksi, leipureiksi ja konditoreiksi.
Pacific Institute Of Culinary Arts
Ammattimainen kulinaarinen / leivonta- ja leivonnaisen taiteen kaksoistutkinto
- Vancouver, Kanada
Ylemmän korkeakoulututkinnon diplomi
Kampuksella
Englanti
Kulinaarisen taiteen opiskelijat aloittavat veitsitaidoista, kulinaarisista termeistä ja laitteiden käytöstä, minkä jälkeen seuraavat maukkaat varastot, lautasen, lihan, siipikarjan, kalan, äyriäisten, vihannesten, leivonnaisten ja leivänvalmistuksen käytännön muoto, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden arvioida heidän luomuksiaan kaikilla aisteillasi. Arvosta ero, jonka aromaattinen raaka tekee risottosta, ja maista täysin alennettua porttikastiketta karitsalle. Leivonta- ja leivonnaiset taiteet Opiskelijat aloittavat mittaamisen ja skaalaamisen, terminologian, käsityöläisten leivän, leivonnaiset ja taikinat, jälkiruokakastikkeet, täytteet, suklaan, sokerin ja erilaiset klassiset, modernit ja loma-leivonnaiset. Opiskelijat luovat monimutkaisia koristeita ja oppivat ammattimaisia pinnoitussalaisuuksia - käytännön muodossa, jonka avulla opiskelijat voivat harjoitella ja kehittää tekniikoitaan.
International College Of Yayasan Melaka (ICYM)
Ruokakulttuurin tutkinto
- Malacca, Malesia
Diplomi
Kampuksella
Englanti
Tarjoamme kulinaarisen tutkinnon tutkinnon. Meillä on käytännönläheinen lähestymistapa gastronomiaan, ammentamalla inspiraatiomme monenlaisista kulinaarisista perinteistä.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonnaiset
Tutkimuksessa leivonnaiset liittyy oppimisen miten tehdä erilaisia leivonnaisia ja jälkiruokia. Tämä on hyvä valinta opiskelijoille, jotka toivovat tulla Kondiittorit, leipureita, tai kulinaarisia kriitikot.