Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 10 Kurssit Ohjelmat sisään Ympäristötieteet 2024

10 Kurssi Ohjelmat sisään Ympäristötieteet 2024

Yleiskatsaus

Opiskelijat opiskelevat usein kursseja lisäkoulutuksen tai ammattitaidon lisäämiseksi edistyneempää työpaikkaa varten. Ne voivat vaihdella suuresti keston, sisällön ja tarkoituksen mukaan. Aiheesta riippuen kurssit vaihtelevat tyypillisesti niin lyhyeltä kuin viikolta intensiivikoulutukselle useisiin viikkoihin tai kuukausiin verkko-istuntoihin, jotka tarjoavat laajemman sisällön.

Mikä on ympäristötutkimuksen kurssi? Ympäristötutkimuskurssi edesauttaa opiskelijan tietämystä useissa asiaan liittyvissä aiheissa, kuten energiaa, saastumista ja ympäristötietoisuutta. Istunnot käsittelevät usein ympäristöongelmien arviointia ja ratkaisemista. Muita aiheita ovat mm. Metsäekologia, rakennusten energiatehokkuus, kestävät käytännöt, ympäristöystävällisten energialähteiden hyödyntäminen ja poliittinen ekologia. Kurssit voivat käsitellä myös sääntelyn merkitystä ympäristölle, miten sosiaaliset ja taloudelliset olosuhteet vaikuttavat ekologisiin kysymyksiin ja merkittäviin ympäristöhaasteisiin.

Tämän alan kurssin opiskelijat voivat saada kriittisiä perusteluja ja ajattelutaitoja, kun he pohtivat paikallisten ja maailmanlaajuisten ympäristöongelmien ratkaisemista. He usein oppivat käyttämään tietoja kehitettäessä muutosehdotuksia. Kirjoitus- ja esitysohjelmia voidaan myös parantaa ohjelmien kautta.

Kurssityön pituus ja vaihteluvälit voivat vaikuttaa opetukseen ja palkkioihin, jotka vaihtelevat laitosten välillä. Intensiiviset, lyhytaikaiset istunnot ovat yleensä hinnoiteltuja eri tavoin kuin ohjelmat, jotka suoritetaan useita viikkoja tai kuukausia. Verkko- ja luokkahuoneistusten sekoitus vaikuttaa myös kustannuksiin.

Ympäristötutkimukseen keskittyvä koulutus voi käynnistää useita uraa. Monet opiskelijat jatkavat työpaikkoja, kuten ympäristöhankkeiden koordinaattori tai ympäristöasiantuntija. Muita tehtäviä voivat olla muun muassa ihmisen ekologian asiantuntija, ympäristölupa-kirjailija, globaali ympäristöosaajien johtaja, kestävän kehityksen johtaja, ekologian tarkastaja, turvallisuusasiantuntija, ekologisen ohjelman konsultti tai ympäristönsuojeluasiantuntija. Kiinnostuneet kirjoittajat voivat olla toimittajia tai freelance-kirjoittajia, jotka kattavat ympäristöasiat.

Yliopistojen eri puolilta maailmaa verkossa ja kampuksella tarjotaan monenlaisia ​​kursseja ja teemoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Ympäristötieteet
  • Ympäristötieteet
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto