Keystone logo

1 Kurssi Ohjelmat sisään Tekninen piirustus sisään Budapest, Unkari varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kurssi
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Tekninen piirustus
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular education type

  Kurssi Ohjelmat sisään Tekninen piirustus

  Budapest on pääkaupunki Unkari ja yhdeksänneksi suurin Euroopan unionissa. Kuten suurin maa, se toimii keskus kaupallista ja teollista toimintaa mm. Se on lähes kaksikymmentä korkeakoulujen sen rajojen sisäpuolella.

  Tekniset piirustusohjelmat keskittyvät tarvittaviin taitoihin tarkkojen teknisten piirustus- ja suunnitteluasiakirjojen luomiseksi. Taiteellisten taitojen parantamiseen tähtäävän käytännön työn lisäksi opiskelijat opiskelevat myös suunnittelun teknistä puolta ja oppivat merkitsemään teknisiä piirustuksia tehokkaaseen käyttöön luomisprosessin oppaina.

  Sisämaavaltio löytyy Keski-Euroopan alueen Unkarin on virallinen kieli. Maan matematiikassa ja luonnontieteissä lähestymistapa ovat maksamatta. Se koteja maailman ensimmäinen teknologian instituutti. Se on täällä, että ensimmäinen höyrykone Euroopassa on rakennettu vuonna 1722.

  Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.