Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 36 Kurssit Ohjelmat sisään Sosiaalityö 2024

36 Kurssi Ohjelmat sisään Sosiaalityö 2024

Yleiskatsaus

Akateeminen kurssi on luokka tai lyhyt sarja luokat suunniteltu valmentamaan opiskelijoita varten college-tason tutkimusta tai täydentää nykyisiä koulutustaso ylimääräisiä koulutus ja pätevyys. Nämä ohjelmat voi kestää jopa vuoden ja on saatavana monenlaisia ​​aiheita.

Mikä on kurssi sosiaalityön? Henkilöille, jotka haluavat parantaa muiden elämää ja ne, joilla jo on työpaikka alalla ihmisten palvelut, kurssi sosiaalityön voi olla arvokas ponnahduslauta uusia taitoja ja uramahdollisuuksia. Osallistujat oppivat usein vuorovaikutuksessa myötätuntoisesti erilaisia ​​haavoittuvien väestöryhmien, kuten lasten, rikolliset, väärinkäyttö uhrit, vammaiset ja vanhukset. Aiheita tutkimus kuuluu yleensä sosiologia, psykologia, etiikka, sosiaalipolitiikassa, apurahan kirjoittaminen ja tutkimus.

Monet opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalityön ovat luonnostaan ​​myötätuntoinen.Opintonsa voi valmistaa heitä kanavoida että myötätunto teoiksi, jotta ne voivat tehdä todellista eroa elämässä, jotka kamppailevat.

Kursseja vaihtelevat suuresti, ja kustannukset tietenkin riippuu laitoksen luokkien määrä vaaditaan tutkinnon ja pituus koulutusohjelman. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalityön voi löytää kursseja perinteisten yliopistoissa ja verkossa kouluissa.

Sosiaalityön on laaja, kattaa eri väestöryhmien ja järjestöt. Riippuen niiden koulutuksen ja kokemuksen, opiskelijat, jotka suorittavat kurssin sosiaalityön voivat löytää työtä valtion virastojen, käsittelylaitoksia, kotiin terveydenhuollon ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Ne voivat erikoistua mielenterveys-, päihde-, perhepalvelut tai kansanterveyden. Sosiaalityöntekijät usein kouluttaa yleisölle tärkeistä kysymyksistä, tarjota neuvontaa ja tukea, ja varmistaa niiden asiakkaan fyysiset ja emotionaaliset tarpeet täyttyvät.

Kurssi sosiaalityön voi lisätä ammattipätevyydestä ja valmistella osallistuja jatkotutkimuksiin. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiaalityö
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (36)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto