Keystone logo

1 Kurssi Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Rannikkotutkimus Rannikko- ja merialueiden hallinto sisään Fort Collins, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Yhdysvallat
  • Ympäristötieteet
  • Rannikkotutkimus
  • Rannikko- ja merialueiden hallinto
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Kurssi Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Rannikkotutkimus Rannikko- ja merialueiden hallinto

Fort Collins, Colorado on neljäntenä väestöstä valtion. Aluksi perustettiin sotilaallinen postitse keskisuurten kaupunki on kasvanut yhdeksi homeliest paikkakunnalla USA: Tämä on parannettu monenlaisia ​​suuria julkisia kouluja, State University, ja useat oppilaitokset tarjoavat liike-ja lääketieteellisen astetta ohjelmia.

Jotkut rannikoiden ja merien hoitoon ohjelmat keskittyvät ajankohtaisiin kysymyksiin, jotka johtuvat liikakäyttö rannikkoalueilla sekä vaihtoehtoisia ratkaisuja hallitsemaan resurssejaan. Opiskelijan ohje sisältää usein sekä luentoja ja kenttätyötä.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.