Keystone logo

6 Kurssi Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede

Musiikkitiede on akateemisen alan käsittelee tutkimuksen musiikkia. Musiikki kurssit vaihtelevat erikoistuminen käytännöllinen väline koulutusta musiikin teoriaa musiikkibisneksessä. Opiskelijat, joilla intohimo musiikkiin löytävät ne pystyvät saamaan arvokasta pätevyyttä, tietoja ja taitoja Music kursseja.

Kestävä tahansa muutaman päivän vuodessa, Musiikki kursseja akkreditoidun yliopistojen, korkeakoulujen ja oppilaitosten ympäri maailmaa. Vaikka jotkut Music kurssit ovat koko ajan, toiset tarjotaan osa-aikaisesti. On mahdollista valita sijainti ja tutkimuksen tila etsit käyttämällä vaihtoehtoja ja pudotusvalikoista tällä sivulla. Jotkut kursseja musiikin, erityisesti keskittyen esittävän taiteen puolella kurinalaisuutta, vaatii tietyn tason tietoa tai taitoa edellytys kurssin ja tunnustukset voi pyytää toimittamaan portfolio.

Voit tarkentaa hakua kursseja musiikkia vieritysvalikoista alla, ja jos löydät ohjelman, joka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä yliopistoon vain minuutin käyttämällä kätevä verkkolomakkeella. Jos etsit kehittämään keskeisiä tietoja ja taitoja, joiden avulla voit menestyä musiikkibisneksessä, selaa ja lue lisää Musiikki kursseja tänään!