Keystone logo

5 Kurssi Ohjelmat sisään Meribiologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kurssi
 • Luonnontieteet
 • Biologia
 • Meribiologia
Opintoalat
 • Luonnontieteet (5)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kurssi Ohjelmat sisään Meribiologia

  Opiskelijat, jotka ovat suorittaville tutkinto tieteen pitäisi tutkia korkeakoulutuksen keskittyä opintojaan tiettyyn luokkaan. Yksi suurimmista ja tärkeimmistä Environmental Science on meribiologiaan. Tämä ala kattaa monenlaisia ​​tieteellisiä näkökohtia, jotka voivat tehdä hyvin mielenkiintoinen.

  Joten mikä on tietenkin meribiologian? Kurssit meribiologian on kaksi keskittyä vesieliöiden, mukaan lukien niiden käyttäytymistä ja vuorovaikutusta, ja vesiympäristön. Yhtä tärkeää on suhde eläimiin ja ympäristöissä. Useimmat ohjelmat sisältävät raskaan valokeilaan kenttä ja laboratoriotyöskentely paremmin valmentaa opiskelijoita uransa. Biologinen tuottavuuksien vaihtelevat rehevöityneet ja karujen, sekä miten hoitaa, käsitellä ja suojata meren elämää.

  Valtava etu opiskelu meribiologian on monenlaisia ​​aiheita. Kurssit tällä alalla yleisesti sisällyttää kemia, geologia, merentutkimus ja biologia.Vaikka päätät ottaa luonnontieteiden opetusta eri suuntaan, on paljon arvokasta tietoa voidaan saavuttaa.

  On tärkeää tutkia eri ohjelmia ennen lähettämistä sovelluksia. Kustannukset vaihtelevat melkoisesti riippuen siitä, mikä yliopisto ja maa valitset. Meribiologian ohjelmia Euroopassa erityisen houkuttelevia, koska monet saaret rajautuu Atlantin valtamerellä ja Välimerellä.

  On monia paikkoja yritykselle ammatillinen meribiologeja. Yleisin ura on tutkimukseen, mutta lajike jopa, että yksi alue. Hallituksen työpaikat ovat kaikkein turvallisin, mutta ne ovat usein rajalliset. Voisit odottaa löytävänsä työtä paikallishallinnon tai itsenäistä tutkimusta laboratorioissa. Voit myös työskennellä akvaarioita, museoita, yliopistoja tai kuullen tehtävissä. On jopa mahdollisuudet kalastus- tieteeseen.

  Aloita harkita kaikkia eri ohjelmista ja löytää oikea sinulle.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.