18 Leivonta programs found
Suodattimet
- Kurssi
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Leivonta
18 Leivonta programs found
Suodattimet
Esittelyssä
Joviat Culinary Arts Academy
Konditoria, leivonta ja suklaa intensiivinen kesäohjelma
- Manresa, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program -ohjelmassa opetetaan katalonialaisen leivonnan kehitystä: perinteistä ja modernia. Johdatus suklaamaailmaan sisältää temperointitekniikan, litteän suklaan muotoilun, suklaabonbonin, suklaamuotit ja taiteellisen muotoilun. Erilaiset leivätyypit, lehtitaikina ja viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) sekä katalonialaiset Hors d'oeuvre.
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Ammattimainen leivonnais- ja leivontakurssi
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Osa-aikainen
3 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Seuraavan sukupolven ammattilaisille, jotka haluavat oppia leivonnaisista, makeisista, suklaan valmistuksesta ja täydentää kokin koulutusta tai päästä makean keittiön maailmaan 21. vuosisadalla. Tutustu leivonnaisten ja suklaan valmistuksen makeaan taiteeseen tällä johdantokurssilla, joka johtaa sinut tutustumaan ravintoloiden jälkiruokien maailmaan kansainvälisessä ympäristössä.
Esittelyssä
Culinary Institute Kul IN
Professional leivonnaiset ja muokkaukset
- Sisak, Kroatia
Kurssi
Täysaikainen
12 viikkoa
Kampuksella
Englanti, Italialainen
Professional Pastry and Confections -ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille vankka perusta ja opettamaan heille tekniikat, joita he tarvitsevat aloittaakseen kondiittorina työskentelyn. Pienissä ryhmissä opettajamme voivat antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota ja yksilöllistä palautetta. Opiskelijat viettävät 80 % luokka-ajasta harjoittelussa. Ohjelma kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä italialaiset ja ranskalaiset perusleivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehtyvät viinien paritteluun ja ravintolahallintoon.
Esittelyssä
Santa Barbara City College
Skills Competency -palkinto leivonnassa ja leivonnaisissa
- Santa Barbara, Yhdysvallat
Kurssi
Täysaikainen
Kampuksella
Kulinaaristen taiteiden ja hotellien hallintaohjelma kehittää taitoja ja osaamista vieraanvaraisuusalan tehtäviin. Tämä ainutlaatuinen ohjelma heijastaa alan standardeja tarjoamalla koulutusta realistisessa työympäristössä. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita joko hotelli tai ravintola / kulinaarinen ohjelma.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Ranskan leipomotaiteen perusteet
- Yssingeaux, Ranska
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Ranskan suklaan ja makeisten taiteen välttämättömyystarvikkeet
- Yssingeaux, Ranska
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.
Cookery School at Little Portland Street
Ateria kerrallaan
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssi
Osa-aikainen
Kampuksella
Englanti
Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Fundamental opitaan ja vahvistetaan kun kokki tiesi läpi 6 viikkoa kurssin. Pääpaino on herkullista ruokaa, nopea ja helppo valmistaa, joka yllättää ystäväsi ja perheesi!
Cookery School at Little Portland Street
Taso 2: väli - oikea kotiruokaa
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssi
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Master alueet ruoanlaitto, jotka pidetään usein hankala ja poimia joitakin upeita reseptejä matkan varrella. Vuonna Intermediate Kokkauskurssi, voit saada erinomaisen ymmärrystä ja yleiskatsaus kaikista hanat ateriavalmistuksesta.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Italian Gelato-kurssi
- Turin, Italia
Kurssi
Täysaikainen
12 viikkoa
Kampuksella
Englanti, Italialainen
Neljä viikkoa ammatillisten opettajien tekemistä teoreettisista ja käytännön opetuksista oppimaan taiteen tekeminen italialaisen jäätelön ja strategioiden avaamiseksi liikkeelle. Mahdollisuus suorittaa harjoittelujakso valituilla käsityöläisillä.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Ranskan leivonnaisten taidetta perusteet
- Yssingeaux, Ranska
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ranskalaisen leivonnaistaiteen perustekniikat.
Cookery School at Little Portland Street
Taiteen paistaminen
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssi
Osa-aikainen
Kampuksella
Englanti
Meidän paistaminen kurssi on intensiivinen kolmen päivän jakson, joka vie sinut läpi keskeiset periaatteet kakkuja, leivonnaisia ja leipää.
Wells International College
Sertifikaatti III kaupallisessa keitossa
- Sydney, Australia
Kurssi
Kampuksella
Englanti
Tämä pätevyys heijastaa kaupallisten kokkien roolia, jotka käyttävät laajaa valikoimaa hyvin kehittyneitä ruoanvalmistustaitoja ja terveellistä ruokaa ja valikkotuotteita.
Harley Oxford
Leipomoliike - Cupcake- ja kakkukurssi
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssi
Täysaikainen, Osa-aikainen
15 tuntia
Etäopiskelu
Englanti
Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintotodistuksemme voi antaa sinulle oivalluksen, taidot ja tietämyksen, joita tarvitset menestyäksesi tämä ura.
Thai Chef School
Leipomo- ja leipomokurssi työharjoittelulla
- Bangkok, Thaimaa
Kurssi
Täysaikainen
1 viikko
Kampuksella
Englanti
Thai Chef School leivonnaisten ja leipomoiden koulutuskurssi tarjoaa peruskoulutuksen, jota tarvitaan parantamaan taitoja ranskalaisissa leivonnaisissa, kakkujen valmistuksessa ja sisustamisessa, suklaassa ja leivänvalmistuksessa. Ohjelmaan ilmoittautumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. Sinulla on oltava vain halu luoda herkullisia jälkiruokia. Kouluttamalla ammattitaitoisten leivonnaisten kokkejamme kanssa hämmästytte, kuinka helppo on viedä taitosi korkeammalle tasolle. Vain 1-5 viikon koulutusjaksolla hallitset nämä klassiset ja nykyajan taidot ja tekniikat ja pystyt luomaan omia mestariteoksia. 100% käytännön harjoittelu. Opi 101 vastaanottoa viiden viikon sisällä koulutuksesta. INTERNSHIPS saatavilla jopa 6 kuukaudeksi thaimaalaisten 5 tähden hotellien leivonnaisosastoilla.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Italian leipomo kurssi
- Turin, Italia
Kurssi
Täysaikainen
1 viikko
Kampuksella
Englanti, Italialainen
ICIF on luonut italialaisen ICIF yhteistyössä ammattilaisen kanssa, joka suorittaa kurssitunteja, kokin, leipurin ja leivonnaisen keittiömestarin Davide Damianon, gastronomisen konsultin useissa korkean tason ravintoloissa, kuten Michelin-tähdellä merkittyjä ravintoloita, Piemonten aluetta, kehittäjää uudet tuotteet suvaitsemattomille ihmisille yhteistyössä tämän alan yritysten kanssa, kiitos jauhoseosten maistamiseen gluteenin intoleransseille, joissa on runsaasti kasviperäisiä elintarvikikuituja, sekä sekoitteita muille suvaitsemattomuuksille.
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonta
Kurssit ovat saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat hankkia taitoja ja tietämystä tietystä aiheesta, mutta eivät halua ottaa neljän vuoden tutkinto-ohjelmaa. Saatavana monissa kouluissa, kurssi voidaan suorittaa niin vähän kuin muutama viikko riippuen opintoalasta.
Mitä ovat kurssit leivonnassa? Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä keittiössä, saattavat haluta ottaa leivontakurssin, jossa käsitellään erilaisia leivontaan ja leivonnaisiin liittyviä aiheita. Ohjelmasta riippuen leipomakurssin voi koskettaa erilaisia yleistiloja tai käsitellä tiettyä aihetta. Luokka voi keskittyä leipomiseen, perusmäärittelyihin, suklaanvalmistukseen, kakunkoristeluun, leivonnaisen suunnitteluun tai valikkosuunnitteluun. Muita aiheita voivat olla puhtaanapito, kustannusten hallinta, leipomohallinta ja ravitsemus.
Leipomo-kurssin opiskelijat kehittävät organisaatiotaitoja, jotka auttavat pitämään työskentelytilaa järjestettynä siististi. He saavat myös analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka voivat johtaa korkeampiin palkkoihin.
Leipomiskurssien kesto voi vaihdella suuresti, ja tämä on suuri tekijä kokonaiskustannuksissa. Opiskelijoiden tulisi tutkia ohjelmia syvällisemmin selvittääkseen, mitä vaaditaan sekä ajallisesti että taloudellisesti. Nykyisille ammattilaisille opetusavustus voi olla saatavilla työnantajansa kautta.
Opiskelijat, jotka ovat valmiita leipomisen opintojaksoon, voivat vaihdella suuresti kokemuksensa perusteella ja jos heillä on lisää akateemisia opintopisteitä. Joissakin potentiaalisissa tehtävissä voi olla käsityöläinen leipuri, tarjoilija, kakkuvalmistaja, suklaa, leivonta-avustaja ja leivonnaiset kokki. Liike- tai yrittäjyystaustaisille opiskelijoille on myös muita mahdollisuuksia. Heille otsikoihin voi kuulua leipomopäällikkö, keittiönopettaja, leipomo-opettaja ja leivonnaisten kehittäjä.
Leipomo-uralla kiinnostuneet opiskelijat voivat alkaa etsiä kursseja nyt riippumatta siitä, etsivätkö he paikallista vai kansainvälistä ohjelmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.