Keystone logo

0 Kurssi Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede Museotiede Kuratointi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Humanististen tieteiden opinnot
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot (0)Arkkitehtuurin opinnot (0)Biotieteet (0)Elintarviketutkimus (0)Elämäntaidot (0)Energia-alan opinnot (0)Esittävät taiteet (0)Hallinnon opinnot (0)Humanististen tieteiden opinnot (0)Ilmailu (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Kurssi Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede Museotiede Kuratointi

Useimmat kurssit koostuvat luennoista, arvioinneista ja opetusohjelmista. Heitä opetetaan yksittäisillä aiheilla. Opiskelijoiden odotetaan osallistuvan monin eri tavoin, kuten keskusteluihin, lukemiin, kotitehtäviin, tietokilpailuihin, laboratorioihin ja esseihin.

Mitä kursseja kurssilla? Ne auttavat opiskelijoita kehittämään tarvittavat taidot tämän alan navigointiin. Luokat voivat olla erilaisia ​​tasoja ja tyyppejä, alkaen johdatuksesta curating ja curation nykyajan. Nämä kurssit voivat olla osa opinto-ohjelmaa, joka voi lopulta johtaa tutkintoon. Yksilöitä voidaan ottaa esille kuraattorin roolissa, oppia, mitä tulee näyttelyn suunnitteluun ja analysoida, mikä on onnistunut.

Kurssit voivat auttaa opiskelijoita kehittämään erilaisia ​​taitoja, jotka hyödyttävät työympäristöissä ja heidän henkilökohtaisessa elämässään. Nämä taidot liittyvät usein verkottumiseen, suulliseen viestintään ja kriittiseen tekstinkirjoitukseen.

Kurssia tarjotaan monissa yliopistoissa, ja ne voivat vaihdella pituudeltaan. Koska kurssi kurssilla voidaan opetella eri tavoin eri kouluissa, osallistumiskustannukset voivat vaihdella. Ota yhteyttä kouluun, jossa kurssi on tarjolla.

Tällaisen kurssin suorittaminen voi auttaa osallistujia syventämään tietämystään ja osaamistaan ​​kuratoinnin alalla. Tämä voi tarjota opiskelijoille mahdollisuuden ottaa käyttöön useita potentiaalisia työpaikkoja museoiden ja taiteiden maailmassa, kuten näyttelytoimittajia, taiteilijoita, arkkitehtejä, taidekriitikkoja, luovaa edustajaa ja kustantajaa. Ne, jotka läpäisevät alan tutkinnon, voivat toimia museon kuraattoreina, taiteenrakentajina ja taidehistorioitsijoina.

Monet Kurssit tarjotaan verkossa kokonaan tai osittain. Tämä voi tarjota joustavuutta ihmisille, joilla on kiireisiä aikatauluja. Perinteisillä kursseilla voi olla myös iltavaihtoehto. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.