Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Kurssit Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjoittaminen sisään Amsterdam, Alankomaat 2024

1 Kurssi Ohjelmat sisään Ammatillinen kirjoittaminen sisään Amsterdam, Alankomaat 2024

Yleiskatsaus

Pääkaupunki Alankomaat, Amsterdam on tunnettu yliopistojen kuten University of Amsterdam ja Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Nämä oppilaitokset ovat yleensä tarjoavat monipuolista jatko-ja jatko-tutkinto-ohjelmia, ja niillä on huippuluokkaa Tutkimus ja kehitys tilat.

Mikä on ammattimainen kirjoittaminen?
Ammatillinen kirjoittaminen on eräänlainen kirjallinen viestintä, jota käytetään yleisesti työpaikalla. Ammattimainen kirjoittaminen sisältää laajan valikoiman tyylilajeja, kuten muistioita, kirjeitä, raportteja, sähköposteja ja ehdotuksia. Ammattikirjoittajat käyttävät selkeää ja ytimekästä kieltä välittääkseen viestinsä tehokkaasti.

Mitä voin tehdä ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla?
Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnon suorittaneille on tarjolla monia uravaihtoehtoja. Jotkut näistä uravaihtoehdoista sisältävät teknisen kirjoittajan, ehdotuksen tai apurahan kirjoittajan, markkinointikirjoittajan ja toimittajan. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis pääsemään monille aloille ja kommunikoimaan tehokkaasti työpaikalla.

Mitä hyötyä ammatillisen kirjoittamisen opiskelusta on?
Joitakin ammatillisen kirjoittamisen opiskelun etuja ovat vahvojen viestintätaitojen kehittäminen, selkeän ja ytimekkään kirjoittamisen oppiminen ja ammatillisen kirjoittamisen eri tyylilajien ymmärtäminen. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis uraan monilla aloilla. Ammatillista kirjoittamista voidaan kehittää taitona, joka täydentää toista alaa, kuten tutkimusta tai projektinhallintaa, tai se voi olla opintojesi painopiste, jos tavoittelet uraa, jossa kirjoittaminen ja viestintä ovat ydinvastuulla.

Mitä ovat ammatillisen kirjoittamisen tutkinnot?Ammatillisen kirjoittamisen tutkintoja tarjotaan monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja ne voidaan hankkia sekä perustutkinto- että jatko-opinnoissa. Ammatillinen kirjoittaminen voi olla pääaine tai erikoisuus, johon voit keskittyä kirjoitus- tai sävellystutkinnon aikana. Se voi olla myös kurssi tai luokka, joka tarjotaan osana toisen tutkinnon opetussuunnitelmaa. Kirjoittamisen ammattikursseja voidaan suorittaa myös korkeakoulututkinnosta riippumatta urakehitystä varten tai erillisenä tutkintona.Mitä opiskelen Professional Writing -ohjelman aikana?Joitakin aiheita, joita voit opiskella ammatillisen kirjoitusohjelman aikana, ovat kielioppi, tyyli, asiakirjojen suunnittelu ja muokkaaminen. Opit myös ammatillisen kirjoittamisen eri genreistä, kuten muistioista, kirjeistä, raporteista ja sähköposteista. Lisäksi saat käytännön kokemusta kirjoittamalla ja tarkistamalla asiakirjoja eri muodoissa. Ammattimaiset kirjoitusohjelmat voivat sisältää myös käsitteitä, kuten luetun ymmärtäminen javiestintätaidot.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Alankomaat
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
  • Ammatillinen kirjoittaminen
  • Amsterdam
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto