Keystone logo

58 Kurssi Ohjelmat sisään Kielten valmennustesti 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kurssi
 • Kielet
 • Kielten valmennustesti
Opintoalat
 • Kielet (58)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kurssi Ohjelmat sisään Kielten valmennustesti

  Kurssit tarjoavat tapaa, jolla lukiolaiset tai keskiasteen tutkinnon suorittaneet voivat kehittää henkilökohtaista kehitystään joko urakehityksessä tai pelkästään uusien etujen mukaisesti. Yhdessä ohjaajan ja keskitetyn opetussuunnitelman kanssa, opiskelijat harjoittavat intensiivistä tutkimusta viikon tai kuukauden ajan.

  Mitä ovat kielikokeiden kurssit? Opiskelijoille, jotka etsivät työpaikkaa tai yliopistoja ulkomailla, nämä kurssit tarjoavat mahdollisuuden käyttää taitojaan toisella kielellä ja valmistautua sertifiointikokeisiin, jotta he voivat saada yrityksille tai yliopistoille. Uuden kielen perusteiden asettaminen tai rakentaminen opiskelijat oppivat tavallisesti kirjallisen ja suullisen viestinnän ja ymmärryksen avulla valmistellessaan standardoitua tenttiä käytännön kysymyksiin ja testausosaamiseen.

  Opiskelijat hyötyvät kieltenvalmistustestien järjestämisestä kehittämällä valmiuksiaan lukemalla, kirjoittamalla, kuuntelemalla ja puhumalla toisella valitsemallaan kielellä. Keskittymällä sertifiointikokeiden valmisteluun parannetaan myös aikaohjausta ja tehtävien priorisointia.

  Kieltenvalmistustestien kurssit ovat saatavilla useiden ohjelmien ja koulujen kautta, ja kustannukset vaihtelevat aiheen, koulun ja keston mukaan. Opiskelijoiden on otettava yhteyttä kouluun, josta he ovat kiinnostuneita saadakseen tietoja.

  Kieltenvalmistustestien kursseilla opiskelijat valmistautuvat koulutukseen tai uraan ulkomailla kaikilla aloilla, jotka perustuvat useisiin kieliversioihin. Kääntäjät, tulkit ja kieltenopettajat käyttävät eniten näitä taitoja. Diplomatit, toimittajat ja brändin asiantuntijat hyötyvät myös huomattavasti tuntemasta yhtä tai useampaa ylimääräistä kieltä, kun heidän työpaikat vievät heidät ulkomaille. Kansainväliset avustustyöntekijät tekevät työnsä perusteella myös hyvin monien kielten tuntemusta.

  Monet kansainväliset koulut tarjoavat kielikurssitekniikoita verkko- tai etäopiskeluohjelmina ja tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella etäyhteydellä. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.