Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 50 Kurssit Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot 2023

50 Kurssi Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka haluavat muuttaa opetuksen painopistettä, voivat halutessaan ottaa kursseja takaisin. Kurssilla on myös hyötyä niille, jotka työskentelevät tällä hetkellä ja haluavat laajentaa osaamistaan ​​tulevien urakehitystensä parantamiseksi.

Mitä ovat kestävän kehityksen opintojaksot? Ne on suunniteltu ympäristöstä huolehtijoille, jotka haluavat osallistua kestävän kehityksen ratkaisuihin. Jokainen ohjelma vaihtelee sen kurssitarjonnassa ja painopisteessä, ja joissakin on yleisempi lähestymistapa, kun taas toiset tutkivat tiettyjä aiheita. Esimerkkejä aiheista ovat rakennusten energianhallinta, elintarviketuotannon energiatehokkuus, uudet kuljetusteknologiat, uusiutuvien energialähteiden järjestelmät ja energiavarmuus. Keskittyneet aihealueet voivat olla kestävä toimitusketjun hallinta, kasvihuonekaasupäästöt, ympäristötieteellinen talous ja ympäristötoksikologia.

Opiskelijat kehittävät useita hyödyllisiä taitoja ottamalla nämä kurssit. Joitakin esimerkkejä kyvyistä, jotka voivat johtaa urakehitysvaihtoehtoihin, ovat ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu ja tehokas suullinen ja kirjallinen viestintätaito.

Opiskelijat, jotka välttävät korkeakoulutusta, koska he ajattelevat, että se maksaa liikaa, voivat ajatella erilaisia ​​kursseja tarkasteltaessa. Monet niistä ovat lyhytkestoisia, mikä tekee niistä edullisempia ja ne voidaan yleensä ottaa osa-aikatyönä tai verkossa, joten voi silti ansaita elantonsa koulunkäynnin aikana.

Kestävyyden alalla tehtävät ura-alueet löytyvät humanistisista, yhteiskuntatieteellisistä ja biologisista tieteistä. Varsinaiset urapolut voivat erota suuresti, mutta työpaikat puolestaan ​​edistävät sosiaalista vastuuta, ympäristönsuojelua ja kannattavuutta. Erityisnimiin voi kuulua insinööri, teollisuustuotannon johtaja, ilmakehän ja avaruustieteilijä, päävastuullisuusjohtaja, tietojenkäsittely-teknikko, koordinaattori, ympäristöpolitiikan johtaja, luonnonvarojen hallinnoija ja kansainvälinen kehitys-tutkija.

Tutustu täällä verkossa, paikallisiin ja kansainvälisiin kestävän kehityksen kursseihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Kestävän kehityksen opinnot
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (50)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto