Keystone logo

12 Kurssi Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Humanistiset tieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Humanistiset tieteet
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Humanistiset tieteet

Kurssi on intensiivinen koulutusohjelman, joka keskittyy yleensä tiettyyn aiheeseen tai kenttään. Opiskelijat kiinnostunut tietyn ammattipätevyyden kurinalaisuutta voi ilmoittautua kurssin rakentaa pohjaa tulevalle uralle tällä alueella.

Mikä on tietenkin humanististen? Tämä tutkimuskohde on varsin laaja, kattava analyysi kirjallisuuden, kielen ja kieli taiteet. Opiskelijat usein lukea ja keskustella proosaa ja runoutta yhtälailla oppiminen ja työllistää analyyttinen teoria. Nämä kurssit ovat yleensä hyvin lukemisen ja kirjoittamisen intensiivinen, ja voi olla vaikeaa kuin äidinkielen puhujia toivoen opiskella ulkomailla. Muista tarkistaa mistään kielen edellytyksiä ennen ilmoittautumalla kurssin.

Merkittävä etu ilmoittautumalla kurssin humanistisen on monenlaisia ​​tieteenalojen tällä tutkimuskohde voi altistaa sinut.Jopa niille opiskelijoille, jotka eivät halua uraa suoraan liittyvät humanistiset nämä kurssit voivat tarjota hyödyllistä tutkimus kieli ja kirjallisuus, joka lisää yhden 's kulttuurinen lukutaito.

Jokainen ohjelma on erilainen, ja siihen kuuluu hieman eri kustannuksia. Lisätietoja Kurssista 's opetusta, ilmoittautuminen ja rekisteröinti kulut, tuo kysymyksiä koulun ' s Hakutoimisto.

Kurssi humanistisen voi toimia ensimmäisenä askeleena kohti monia eri uraa. Koska avoin opetussuunnitelma ja monimutkaisuus tutkimuskohteen opiskelijat, jotka valmistuvat nämä kurssit voivat laittaa laaja tietämys ja monipuolisia taitoja käyttää ammatteihin, jotka vaihtelevat kirjallisesti koostumuksesta ja kritiikkiä, että oikeuden ja politiikan. Riippumatta opiskelija 's ammatillisia etuja, mahdollisuudet ovat, että kurssi humanistisen voi auttaa laajentamaan näköaloja ja hioa uraan liittyviä tavoitteita.

Voit hakea kurssin humanistisen, ensimmäinen askel on määritellä, mikä ohjelma on paras sovi sinulle. Meidän listaus koulut maailmalla voi auttaa sinua oman ehdokaslistan. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.