Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Kurssit Ohjelmat sisään Etelä-Amerikan liiketoiminta 2023

1 Kurssi Ohjelmat sisään Etelä-Amerikan liiketoiminta 2023

Yleiskatsaus

Kurssit ovat monenlaisia. Jotkut esitetään osana opintojaksoa, kun taas toiset ovat yksittäisiä, erillisiä luokkia. Ne voivat olla erityisiä opiskelijan suurimmille tai ei. Monet viettävät lukuvuoden, mutta ne voivat olla yhtä lyhyitä kuin muutaman viikon ja niin kauan kuin kolme lukukautta.

Mitä ovat Etelä-Amerikan liiketoiminnan kurssit? He esittelevät osallistujia Etelä-Amerikan liiketoimintakäytäntöihin. Jotkut kurssit tarjotaan ulkomaille, joten opiskelijoilla on mahdollisuus kokea Etelä-Amerikan ainutlaatuisia kulttuureja ja yrityksiä yritysvierailujen, kaupunkikierrosten, kulttuuritoimintojen, tehtaan retkien ja palveluprojektien kautta. Nämä kurssit voivat tutkia teollisuuden tyyppejä, jotka edistävät Etelä-Amerikan kansojen kulttuuria ja paikallisia tapoja.

Tällaisissa kursseissa opiskelijoilla voi olla mahdollisuus kehittää erilaisia ​​ainutlaatuisia taitoja, jotka näyttävät hyvältä uudelleenkäynnistymiseltä, ja hankittu tieto hakeutuu usein työnantajiin. Jotkut kurssit voivat opettaa oppilaita sujuvan sujuvasti espanjaa. Yksilöt voivat olla taitavia ongelmanratkaisuissa ja rakentamaan vahvoja johtajuusosaamista.

Koska etelä-amerikkalaisille yrityksille ei ole asetettu opetussuunnitelmaa tai kestoa, opetuksen kustannukset voivat vaihdella kurssista toiseen ja yliopistoon seuraavaan. On suositeltavaa, että opiskelijat ottavat yhteyden tutkintoon erikoistuneeseen laitokseen tarkempien hintojen osalta.

Kehittämällä ymmärrystä Etelä-Amerikan liiketoiminnan kautta erilaisia ​​kursseja voi valmistaa yksilöitä joukko ammatillisia kantoja. Tutkijat voivat olla päteviä akateemisissa tehtävissä professoreina ja luennoitsijoina tai työskennellä konsulttina, sääntelyviranomaisina ja markkinointijohtajana kansainvälisille virastoille ja yrityksille. Jotkut arvokkaista taidoista voivat tehdä opiskelijoista hyvin sopivia työskennellä Peace Corpsin kanssa.

Monet kurssit ovat saatavilla verkossa etäopetuksen kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Kurssi
  • Liiketalouden opinnot
  • Kansainvälinen liiketoiminta
  • Etelä-Amerikan liiketoiminta
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto