Keystone logo

57 Kurssi Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Datatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Teknologian opinnot
  • Datatieteet
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (57)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Datatieteet

Kun opiskelijat saavuttaa tietty, niiden on noudatettava tiettyä koulutusohjelman, jota kutsutaan kurssin tietyissä maissa. Kurssi tämmöinen voi kestää kahdesta seitsemän vuotta onnistuakseen. Kurssi voisi myös viitata yhteen luokkaan, joka kestää muutaman viikon vuodessa.

Mikä on kurssi data science? Kurssi data science valmistaa opiskelijoita poimia tietoa joko jäsentymätön tai strukturoitua dataa tietyillä järjestelmiä ja prosesseja. Kurssi voitaisiin toteuttaa tutkimuksia ennakoivaa analytiikkaa, tilastot, data mining, kone oppiminen, koodaus, funktionaalinen ohjelmointi ja matemaattista mallinnusta. Opinnot voivat keskittyä iso tietoja, mutta yleensä ei rajoitu siihen. Kurssi voi sisältää tutkimusta, luentoja, keskusteluja ja väitöskirjoja, mutta tarkat vaatimukset vaihtelevat kouluittain.

Data tiede on tärkeää yrityksille ja sovellettu tai akateemista tutkimusta.Kun tämä ohjelma Tutkimuksen valmistuttua opiskelija voi olla valmis antamaan monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Jotkut yritykset saattavat olla halukkaita antamaan keski korkean tason johtotehtävissä jollekulle tähän koulutukseen.

Kun yrittää päättää, mitä ohjelmaa, jolla on, sinun täytyy harkita opetusta. Kustannukset kurssin data science vaihtelee toimielimelle, missä asut, sijainti koulun ja miten ottaa luokat. Voit saada tarkka määrä kosketukseen tietyn yliopisto.

Millaista työtä tämä koulutus voit valmistautua? Joku tässä koulutus voisi jatkua olla data analyytikko, tilastotieteilijä, data arkkitehti, yritysanalyytikko, tietokannan ylläpitäjä, tietohallintojohtajan tai data tiedemies. Rooli saat yrityksen sisällä saattaa riippua aiemmat kokemukset ja ammatilliset tavoitteet olet itse. Taloudellinen, sosiaalinen verkosto, tiedot tieteen, tekniikan ja hakukoneen yritykset voivat palkata ihmisiä tämän koulutuksen.

Jos tiedät tämä on teille polku, sinun täytyy hakea. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.