Keystone logo

3 Kurssi Ohjelmat sisään ATPL eli liikennelentäjän lupakirja 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Ilmailu
  • Lentäjäkoulutus
  • ATPL eli liikennelentäjän lupakirja
Opintoalat
  • Ilmailu (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään ATPL eli liikennelentäjän lupakirja

Kurssit antavat tarkempia tietoja mistä tahansa aiheesta, tarjoten opiskelijoille akateemisen ympäristön, jossa he voivat tukea henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteitaan. Opintojaksot vaihtelevat oppilaitoksilla, samoin kuin täydennysvaatimukset ja aikasitoumukset.

Mikä on kurssin ATPL: ssä? Lentoyhtiön liikennelentäjän lupakirjaa (ATPL) koskeva kurssi tarjoaa kattavan koulutuksen ilma-alusten lentotoiminta-alkiin, ilmaliikennettä koskeviin lakeihin sekä viestintä- ja toimintamenetelmiin. Kurssit saattavat sisältää instrumentaation, navigoinnin ja meteorologian. Valvottua ja koulutettua lentoaikaa tarvitaan usein yksittäisillä tai monimoottorisilla ilma-aluksilla, mutta lentoliikennettä tai sotilaskoulutusta jo pitävät voivat saada korvauksia. Lentojen periaatteet, lentosuunnittelu ja lennon seuranta ovat myös mahdollisia luokkia.

ATPL: n koulutukseen altistunut opiskelija kehittää arvokkaita taitoja, jotka voidaan siirtää muille ura-aloille. Ajanhallintataidot auttavat organisaatioita tehokkuuden ja tehtävän loppuun, kun taas ATPL-kokemuksen tekninen luonne soveltuu hyvin ongelmanratkaisuun ja kriittisiin ajatteluihin. Itsenäinen päätöksenteko ja johtajuustyöt ovat usein erittäin haluttuja työnantajien keskuudessa.

ATPL: n kurssilla osallistuminen johtaa yleensä ATPL-tarkasteluun ja lennon ajankohtaan, mikä luo hybridi-mahdollisuuden oppimiseen. Kurssit voidaan aloittaa verkossa, mutta yleensä edellytetään fyysistä osallistumista loppuun suorittamiseen. Tarkastele tiettyä laitosta niiden kustannus- ja osallistumismahdollisuuksista.

Vaikka urasuunnitelma ATPL-opiskelijalle olisi kaupallisen lentoyhtiön johtava pilotti, tutkinnon suorittaneet voivat mahdollisesti siirtyä muihin ilmailualan uraan. Ensimmäiset upseerit, lennonopettajat, lentoaseman valvontaoperaattorit, lennonvälittäjä ja lentokenttäpäällikkö ovat potentiaalisia otteluita ATPL: n taustalla. Lisäksi opiskelija voisi löytää työpaikan yrityssektorin pilottina yksityisyritysten yrityksille, yksityisen pilottina syrjäisillä paikoilla, NTSB: n onnettomuustutkinnalla, FAA: n turvallisuustarkastajalla tai jopa kaupallisella droniepilotilla.

ATPL: n kurssi voi avata ovet avaruuteen ja palkitsevaan uraan ilmailussa. Kurssit löytyvät ympäri maailmaa, sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.