Keystone logo

5 Kurssi Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Aasian tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Aasian tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Aasian tutkimus

Historiat Aasian maiden, kuten Kiinan ja Japanin ulottuvat tuhansien ja tuhansien vuosien ajan. Kulttuurien, kielten ja uskontojen Aasian kansat ovat radikaalisti muuttunut ajan myötä, ja tietenkin Aasian opinnot tarjoaa tietoa siitä, miten nämä maat ovat kehittäneet läpi historian.

Mikä on tietenkin Aasian tutkimuksissa? Kurssin tavoitteena on antaa sinulle tietoa Aasian maissa. Koska aihe on niin laaja, oppimäärän yleensä pyörii erityinen painopistealue kuten taidehistoria, antropologia, historia, valtiotieteiden tai kieli. Loppuun mennessä lukukausi sinun odotetaan olevan yleinen käsitys alueen historiasta ja kulttuurista. Ei jokainen kurssi tarjoaa historiallisen näkökulman Aasian maissa. Jotkut luokat keskittyvät kansakunnan ajankohtaisista tapahtumista, tutkimalla nykyajan taloudellisia ja poliittisia kysymyksiä.

Ajan Aasian kulttuurit ja uskonnot ovat levinneet ympäri maailmaa.Kulttuurisen ja teknisen vaikutteita Aasian maiden tunkeutua useita eri sivilisaatioita. Ottamalla tietenkin Aasian opinnot, voit saada parempi käsitys yhteiskunnan vuosisadalla.

Monet koulut tarjoavat kursseja Aasian tutkimuksen, ja kustannukset ilmoittautua ohjelmaan eroaa koulusta. Ennen ilmoittautumalla kurssin, tutkimus opiston opetusta ja maksuja tarkistaa, että sinulla on varaa osallistua

Alalla Aasian tutkimuksen on uskomattoman kattava, ja opiskelijat altistuvat viesteihin kielellä, mediatutkimuksen ja valtiotieteitä. Koska ne saavat näin hyvin pyöristetty koulutus, opiskelijat voivat mennä töihin erilaisia ​​ammatteja, joista osa kuuluu mainonta, copyediting, tutkimus, asiakaspalvelu ja opetus. Heillä on myös mahdollisuus työskennellä valtion kuin ulkoasiainhallinnon virkamiesten, ulkomaisten kirjeenvaihtajien tai kulttuuriasioista asiantuntijoita.

Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat kursseja Aasian tutkimuksen, ja online-kurssit ovat myös saatavilla. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.