Keystone logo

1 Kurssi Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Öljytekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kurssi
  • Energia-alan opinnot
  • Energiatekniikka
  • Öljytekniikka
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kurssi Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Öljytekniikka

Kyky kerätä öljyä maanalainen tekoaltaat on muuttanut maailmaa. Lähes elämän joka on vaikuttanut kehitys kuljetus, lääketieteen ja maatalouden teknologia mahdollistanut uusia polttoaineita, muoveja ja kemikaaleja. Ne, jotka ovat ottaneet kurssin öljytuotteiden tekniikan usein ymmärtää haasteet öljyteollisuuden ja sillä on tärkeä tehtävä nyky-yhteiskunnassa.

Mikä on tietenkin öljy tekniikan? Se on luokka usein tarjotaan insinöörejä, kauppatieteiden opiskelijat ja maan tieteen suuret yhtiöt. Nämä kurssit voivat keskittyä tunnistusmenetelmistä altaiden öljyä, poraus, hyvin loppuun, menetelmiä öljykuljetusten ja jalostus tekniikoita. Opiskelijat voivat saada monitieteinen katsaus, joka sisältää geologian, kemian ja nesteen mekaniikka tarpeen kerätä ja käyttää öljyä. Monet näistä kursseista kattaa myös aiheista taloustieteen ja sosiaaliset näkökohdat öljyteollisuus.

Opiskelijat voivat edelleen kehittää analyyttisiä päättelykykyä parantamalla heidän taitojaan matematiikan ja fysiikan. Opiskelu nykyiseen markkinatilanteeseen ja öljytuotteiden voi vahvistaa liiketoiminnan taitoja, ja opiskelijat voisivat kehittää arvostusta eettistä, turvallista ja vastuullista taloudenpitoa on maailman poliittisesti epävakaa luonnonvara.

Kustannukset öljytuotteiden tekniikan kurssi voi vaihdella laitoksen opiskelija valitsee osallistua. Kiinnostuneet tulee ottaa yhteyttä tunnustukset osastot niiden oppilaitokset ja korkeakoulut tarkempia tietoja maksuista, opetusta ja aineellisia vaatimuksia.

Valmistuttuaan yksi näistä luokista, valmistuneet ovat yleensä valmiita työskentelemään energiateollisuudessa. Monet löytää työpaikkoja öljynporauslautoilla ja jalostamoiden taas jotkut osallistua kuljetukseen öljytuotteiden.Ne, joilla on tekniset taidot saattavat olla mahdollisuuksia työskennellä muiden insinöörien parantamiseksi korjuussa. Business ammattilaiset voidaan käyttää analysoimaan markkinoita, ja toiset menevät löytää työtä turvallisuuden tilintarkastajat, jätehuolto asiantuntijoiden ja PR ammattilaisia.

On tärkeää ottaa huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista, ennen kuin päätetään tietyn koulutuksen. Mukavuus etäopiskelu on suuri kansainvälisille opiskelijoille ja niille, joilla on kiireinen työ aikatauluja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.