Keystone logo

Suodattimet

 • Kesäkurssit
 • Yhteiskuntatieteet
 • Kehitystutkimus
 • Kansainvälinen Kehitys
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

1 Kesäkurssit Ohjelmat sisään Kansainvälinen Kehitys 2024

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kesäkurssit Ohjelmat sisään Kansainvälinen Kehitys

  Kansainvälinen kehitys on ala, jolla pyritään ratkaisemaan kiireellisiä globaaleja ongelmia, kuten köyhyyttä, eriarvoisuutta, konflikteja ja ympäristön kestävyyttä.

  Koko ohjelman aikana saat käsityksen talousteorioista ja politiikoista, jotka vaikuttavat kasvuun, köyhyyden lievittämiseen ja tulonjakoon kehitysmaissa. Voit myös tutkia, kuinka poliittiset instituutiot, julkiset politiikat ja vallan dynamiikka vaikuttavat kehityksen tuloksiin. Opetussuunnitelma kattaa lisäaiheita, kuten ympäristön kestävyyden, projektinhallinnan ja sosiologian.

  Valmistuttuasi kansainvälisen kehityksen tutkinnon sinulla on pääsy monipuolisiin uramahdollisuuksiin eri aloilla, mukaan lukien hallitus, kansainväliset järjestöt, kansalaisjärjestöt, korkeakoulut ja yksityinen sektori.

  Tällä alalla hankkimasi kattavat tiedot ja taidot valmistavat sinua vaikuttamaan merkittävästi kehitysmaiden ihmisten elämään.

  Lähestulkoon kaikki korkea-asteen oppilaitokset tarjoavat online kesäkursseja. Verkko-opiskelun ansiosta opiskelijat voivat suorittaa kursseja käytännössä missä tahansa maailman oppilaitoksista. Jos muu kuin perinteinen luentosalissa tai luokkahuoneessa tapahtuva kontaktiopetus kiinnostaa, online kesäkurssit ovat loistava vaihtoehto.