Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 12 Associate-tutkinnot  (Associate-tutkinto) Ohjelmat sisään Taide 2023/2024

12 Associate-tutkinto Ohjelmat sisään Taide 2023/2024

Yleiskatsaus

Liitotutkinnon suorittaneet tyypillisesti ovat oppilaat, jotka ovat suorittaneet lukion ja jotka haluavat jatkaa opintoja korkeammalla tasolla. Yleensä kahden vuoden ohjelma on yleisluonteinen, mutta se voidaan räätälöidä tiettyyn lopputulokseen.

Mikä on sivistystyön taideteos? Tämä tutkinto-ohjelma on opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja haluavat saada laajan käsityksen tästä aiheesta. Kurssit sisältävät taiteen arvostusta, arkkitehtuuria, runoutta, kirjallisuutta ja valokuvausta sekä perustan matematiikan, yhteiskuntatieteiden ja biotieteiden perusteisiin. Opetusta yleensä helpottavat korkeakoulututkinnon suorittaneet professorit, ja ne voivat olla sekoitus luokkahuoneisiin, laboratorioihin ja online-muotoihin.

Tämän ohjelman opiskelijat voivat oppia ymmärtämään ja syntetisoimaan suuren määrän materiaalia sekä kehittämään onnistuneita opiskelutapoja, taitoja, jotka ovat hyödyllisiä akateemisen elämän edistämisessä. He saattavat myös saada tietoa taiteen yhteisöstä, mikä voi olla hyödyllistä työllistyessä koulun jälkeen.

Kaksivuotisen liitännäiskoulutuksen kustannukset riippuvat kurssista, kirjoista ja tarvikkeista sekä muista tekijöistä. Saadaksesi ymmärtämyksen kokonaiskustannuksista, kiinnostuneiden opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä kunkin koulun taloudellisen tuen toimistoon.

Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille työllisyyskenttä on laaja ja monipuolinen. He voivat etsiä työtä taideorganisaatioiden, voittoa tavoittelemattomien virastojen, koulujen, yritysten, kirkkojen ja muiden ryhmien kanssa. He voivat myös päättää jatkaa lisätutkimuksia. Tähän tutkintoon liittyvät työtulokset ovat ohjaajia, ohjaajia, muusikoita, taiteilijoita, kirjailijoita, sisustussuunnittelijoita, toimittajia, maalareita, valokuvaajia ja taiteen kannattajia.

Suosittuna alanalana tämä ohjelma voidaan toteuttaa kouluissa eri puolilla maailmaa, jossa on useita vaihtoehtoja kampukselle ja verkko-oppimiselle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate-tutkinto
  • Taidealan opinnot
  • Taide
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto