Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 7 Associate-tutkinnot  (Associate-tutkinto) Ohjelmat sisään Autotekniikka 2024

7 Associate-tutkinto Ohjelmat sisään Autotekniikka 2024

Yleiskatsaus

Monet opiskelijat aloittavat keskiasteen jälkeisen koulutuksen hankkimalla osakkuusasteen. Tämäntyyppinen ohjelma vaatii yleensä kahden vuoden kursseja ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita tietyn opintoalueen suuriksi. Se tarjoaa yhdistelmän yleissivistysluokkia sekä suurten aikuisten luokkia.

Mikä on autotekniikkaan liittyvä tutkintotodistus? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa tietämystään autojen ajoneuvojen järjestelmistä ja osista. Opiskelijat, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, ovat usein matematiikan ja tieteen aloja, ja jotkut ohjelmat tarjoavat käytännön koulutusta, kun opettaa moottoreita, lähetyksiä tai sähköjärjestelmiä. Autotekniikan tohtorikoulutuksen yhteydessä monet opiskelijat päättävät siirtyä työvoimaan välittömästi, kun taas toiset suorittavat tutkintoaan kohti korkeampaa pätevyyttä, kuten kandidaatin tutkintoa.

Mekaanisten osien ja järjestelmien perusteellisemman koulutuksen lisäksi tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja, kuten kriittistä ajattelua ja organisaatiota, jotka ovat erittäin haluttuja työpaikoilla. Lisäksi oppilaat voivat oppia vianmääritys- ja korjaustekniikoita, jotka auttavat heitä tekemään kunnossapitotöitä omilla autoillaan.

Tällainen ohjelma vaihtelee keston ja kustannusten mukaan koulusta ja maasta, josta opiskelijat ansaitsevat. Paras tapa määrittää kustannukset tarkasti on tutkia ja ottaa suoraan yhteyttä kouluihin ilmoittautumis- ja lukukausimaksuista.

Tällaisen akateemisen pätevyyden ansiosta autoteollisuudessa on monia mahdollisia työllistymismahdollisuuksia. Jotkut opiskelijat näyttävät tulevan palvelutyöntekijänä, myymäläpäällikkönä tai autoteollisuuden omistajaksi. Jotkut käyttävät liitännäistutkintotodistusta löytääkseen sisääntulotason työtä, kun taas toiset osaavat ansaita enemmän kehittyneitä astetta tietokone- tai mekaniikka-insinööreiksi. Autotekniikan tohtorintutkinnon avulla opiskelija voi löytää työmahdollisuuksia korjaamosta tietokoneen suunnitteluun ja kaiken välille.

Nykypäivän erittäin liikkuvassa yhteiskunnassa autoteollisuuden insinööritaito voi olla erinomainen päätös opiskelijan uraan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate-tutkinto
  • Tekniikan alan opinnot
  • Autotekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto