Keystone logo

2 Jatkotutkinnon sertifikaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Kemia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Jatkotutkinnon sertifikaatti
 • Luonnontieteet
 • Kemia
Opintoalat
 • Luonnontieteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Jatkotutkinnon sertifikaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Kemia

  Jatko-todistus on lyhyempi kuin täydennyskoulutusohjelma. Tavoitteena on lisätä opiskelijan osaamista erittäin keskittyneillä alueilla, jotka lisäävät osaamista. Valmistusaika vaihtelee, mutta tyypillisesti alle vuoden.

  Mikä on kemian jatkokoulutus? Se on ohjelma henkilöille, jotka ovat jo suorittaneet tutkinnon ja haluavat jatkaa tietylle kemian osa-alueelle ja alueelle. Analyysikemian alalla voidaan keskittyä teknologian ja instrumentoinnin lääke- ja ympäristöalalla. Tutkimustekniikat ja menetelmät voidaan ottaa käyttöön ja harjoitella fysikaalisessa kemian laboratoriossa. Orgaaniset, epäorgaaniset ja biokemian sertifikaatit tarjoavat syvällistä tietoa siitä, miten aine vuorovaikuttaa, yhdistää ja erottaa.

  Hienostunut tutkimusosaaminen on yksi tärkeimmistä taidoista, joita opiskelijat hankkivat ansaitessaan jatkotodistuksensa. Kyky lajitella suuria määriä tietoja ja ymmärtää sen merkitys nopeasti on ratkaisevan tärkeää yksityiskohtaisen työn. Kriittinen ajattelu ja viestintä ovat taitoja, jotka ovat hyödyllisiä urakehityksessä sekä arjessa.

  Kemiaa hyödynnetään useissa eri toimialoilla toimivissa organisaatioissa ympäri maailmaa, mikä luo kysyntää. Ohjelmien hinnat voivat vaihdella merkittävästi koulujen välillä. Siksi ehdokkaiden olisi otettava yhteyttä suoraan kouluihin ajantasaisten aikataulujen ja palkkioiden osalta.

  Kemian jatkokoulutus voi hyötyä uramahdollisuuksista useilla teollisuudenaloilla. Opiskelijat saattavat löytää työpaikkoja kouluissa ja yliopistoissa tutkijoina tai opettajina. Lääkeyhtiöt käyttävät apteekkeja uusien lääkkeiden kehittämiseen. Suuryritykset tarvitsevat kemian alan asiantuntijoita energiateollisuudesta maatalouteen. Julkisen sektorin tutkimuskeskukset käyttävät lääketieteellisiä tekniikkoja varmistaakseen, että kansalliset terveydenhuoltosäännökset pysyvät edistyneinä.

  E-oppiminen ja virtuaalikampukset pyrkivät vastaamaan joustavuuteen, jota nykyiset ammattilaiset tarvitsevat. Koulutuslaitokset ympäri maailmaa pyrkivät auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemiset tavoitteensa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.