Keystone logo

3 Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittely 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Jatkotutkintodiplomi
 • Teknologian opinnot
 • Tietojenkäsittely
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittely

  Jatko-opintokokonaisuus koskee erityisesti korkeakoulututkintoa suorittaneita opiskelijoita, vaikka jotkut ohjelmat hyväksyvät työkokemuksen korvaavana. Se menee syvemmälle tiettyyn opintoalaan ja vaatii harvoin väitöskirjaa.

  Nyt vastaus, "Mikä on jatkotutkinto tietotekniikassa?" Tämä tutkintotodistus antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia yksityiskohtaisemmin tietojenkäsittelyn osa-alueita, kuten laitteistotekniikkaa ja digitaalista mediaa. Jotkin edellytykset ovat kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteessä tai vastaava kokemus. Jotkut matematiikan ja logiikan taidot ovat myös hyödyllisiä tämän tutkinnon suorittamisessa. Jotkut kurssit sisältävät tietojenkäsittelyn ja tietovarojen arvioinnin.

  Jotkut taidot, jotka opiskelijat voivat oppia ansaitessaan tämän tutkintotodistuksen, ovat vianmääritys, logiikka ja kriittinen ajattelu. Logiikka ja kriittinen ajattelu voivat auttaa valmistuneita projekteja suunnittelemaan ja ratkaisemaan ongelmat työympäristössä vianmäärityksen aikana, mikä on hyödyllistä mistä tahansa työstä, joka käyttää tietokoneita. Näitä taitoja voidaan käyttää myös opiskelijoiden jokapäiväisessä elämässä.

  Jos useimmat kurssit ovat verkossa, niin opiskelijat saattavat vähentää jälkitaitotodistuksen antamisesta aiheutuvia kuluja. Talousarviota tehdessään opiskelijoiden on selvitettävä keskimääräiset kirjakustannukset ja ilmoittautumismaksut valituissa laitoksissa.

  Kun jatkokoulutus tietojenkäsittelyn alalla, tutkinnon suorittaneet osoittavat potentiaalisille työnantajille, että he ovat halukkaita käymään ylimääräisen matkan saadakseen syvemmän käsityksen aiheesta. Tämä on hyödyllistä missä tahansa urassa, jossa itseohjautuva oppiminen on tärkeää, kuten ohjelmistojen kehittäminen ja sovellusten suunnittelu. Muita tietotekniikkaa käyttäviä aloja ovat tutkimus, koulutus ja hallinto. Talousmaailma käyttää myös loppututkinnon suorittaneita tietotekniikan kokemuksia ohjelmiensa tehokkuuden lisäämiseksi.

  Tietotekniikan jatko-opinnot ovat saatavilla useissa laitoksissa. Löydä ohjelma, joka sopii sinulle, käytä henkilökohtaista hakua, joka vastaa tarpeitasi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.