Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Postgraduate diplomit  (Jatkotutkintodiplomi) Ohjelmat sisään Markkinointijohtaminen 2023

4 Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Markkinointijohtaminen 2023

Yleiskatsaus

Jos olet suorittanut kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen haluavasi ottaa urasi askeleen eteenpäin, vaihtoehto on suorittaa jatkotutkinto alalla, jossa haluat excel. Jatkotutkinnot tarjoavat yleensä noin yhdestä kahteen tai kauemmin lisäkoulutukseen, jotka auttavat sinua syventämään urasi tietämystäsi ja saamaan sertifikaatin alueella.

Se on melko yleinen tapa miettiä, mikä on jatkotutkinto markkinoinnin hallinnassa, kun harkitset tätä tutkintoa. Vaikka yksittäiset ohjelmat vaihtelevat jonkin verran, voit olettaa, että jatko-opintosuunnitelma kattaa esimerkiksi markkinointistrategian ja liiketoimintastrategian tai kenties keskittyä kansainväliseen markkinointiin. Osa näistä kursseista voi vaatia aikaisempia markkinointikokemuksia, eivätkä muut välttämättä.

Markkinoinnin hallinnan jatko-opinnäytetyön avulla saat tietoa markkinoinnista kansainvälisestä näkökulmasta sekä markkinoinnin taloudellisen puolen hoidosta. Nämä taidot voivat johtaa entistä arvostetuimpiin työpaikkoihin, joilla on suurempi vastuu. Lisäksi muiden opiskelijoiden kanssa tapahtuva työskentely altistaa sinut useampaan näkökulmaan ja voi auttaa sinua monipuolisemmaksi.

Useimmat jatko-opintokustan- nukset vaihtelevat suuresti ohjelmien sisällön, ohjelman pituuden ja muiden tekijöiden vuoksi. Selvitä yksityiskohtia, kun olet valmis puhumalla suoraan kouluun.

Markkinoinnin johtaminen voi olla hyvä asia, sillä useimmat yritykset, riippumatta siitä, minkä tyyppinen, tarvitsevat markkinointialan ammattilaisia ​​voidakseen sijoittaa ja myydä tuotteitaan ja säilyttää asiakkaita. Markkinoinnin johtajana voit työskennellä voittoa tavoittelemattomilla tai voittoa tavoittelemattomilla yrityksillä, ja tärkeimmät huolenaiheet voivat olla markkinointisuunnitelmien luominen, toteuttaminen ja mittaaminen. Muita työtehtäviä voivat olla markkinointi- ja mainontapäälliköt, jotka työskentelevät digitaalisten tai tulostusmuotojen mainoskampanjoiden kehittämiseen, sähköpostiyritysten johtajiin, jotka käyttävät nykyisiä ja potentiaalisia sähköpostiasiakkaita käyttäviä asiakkaita tai vaativat markkinointipäälliköitä, jotka pyrkivät lisäämään tuotteen kysyntää tai palvelua.

Sinulla saattaa olla mahdollisuus suorittaa postgraduate-tutkintotodistus markkinoinnin hallinnassa omassa kaupungissa tai etänä, jos ohjelma on saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Jatkotutkintodiplomi
  • Markkinoinnin opinnot
  • Markkinointi
  • Markkinointijohtaminen
Opintoalat
  • Markkinoinnin opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto