Keystone logo

1 Osa-aikainen Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykoterapia Kognitiivinen Käyttäytymisterapia sisään Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Jatkotutkintodiplomi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykoterapia
  • Osa-aikainen
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Osa-aikainen Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykoterapia Kognitiivinen Käyttäytymisterapia

Oletko intohimoinen auttamaan muita voittamaan elämän haasteita? Kiinnostaako sinua ihmisen mieli ja kuinka ajatukset ja käytökset voivat vaikuttaa mielenterveyteen? Jos näin on, kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkinto saattaa sopia sinulle täydellisesti.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on tehokas psykoterapian muoto, jonka tavoitteena on tunnistaa ja muuttaa negatiivisia ajatusmalleja, käyttäytymistä ja tunnereaktioita. Tämä terapeuttinen lähestymistapa on osoittautunut tehokkaaksi hoidettaessa monia erilaisia mielenterveyshäiriöitä, kuten masennusta, ahdistusta, PTSD:tä, riippuvuutta ja syömishäiriöitä.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkinnon suorittaminen altistaa sinut kiehtoville psykologian, neuvonnan ja psykoterapian kursseille. Opintojen aikana perehdyt ydinaineisiin, kuten kognitiiviseen psykologiaan, arviointiin ja diagnoosiin, hoidon suunnitteluun ja käyttäytymispsykologiaan.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian harjoittajana sinulla on ratkaiseva rooli ohjaamassa asiakkaita kohti onnellisempaa, terveellisempää elämää.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Kun opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon, yksi jatkokoulutusvaihtoehto on postgraduate diplomi, joka tarjoaa syventäviä opintoja jossain hyvin erikoistuneessa aiheessa. Monet suorittavat postgraduate diplomin siksi, että haluavat parantaa uranäkymiään tai siksi, että tarvitsevat töissään jotain erikoistunutta taitoa.

Osa-aikainen opiskelu mahdollistaa tutkinnon suorittamisen, vaikka hän ei voisi käydä koulua kokopäiväisesti. Opiskelu voi tapahtua omaan tahtiin kerryttämällä vähitellen loppututkintoon laskettavia opintopisteitä.