Keystone logo

1 Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykoterapia Kognitiivinen Käyttäytymisterapia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Jatkotutkintodiplomi
  • Terveydenhuolto
  • Mielenterveys
  • Psykoterapia
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Mielenterveys Psykoterapia Kognitiivinen Käyttäytymisterapia

Oletko intohimoinen auttamaan muita voittamaan elämän haasteita? Kiinnostaako sinua ihmisen mieli ja kuinka ajatukset ja käytökset voivat vaikuttaa mielenterveyteen? Jos näin on, kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkinto saattaa sopia sinulle täydellisesti.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia on tehokas psykoterapian muoto, jonka tavoitteena on tunnistaa ja muuttaa negatiivisia ajatusmalleja, käyttäytymistä ja tunnereaktioita. Tämä terapeuttinen lähestymistapa on osoittautunut tehokkaaksi hoidettaessa monia erilaisia mielenterveyshäiriöitä, kuten masennusta, ahdistusta, PTSD:tä, riippuvuutta ja syömishäiriöitä.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian tutkinnon suorittaminen altistaa sinut kiehtoville psykologian, neuvonnan ja psykoterapian kursseille. Opintojen aikana perehdyt ydinaineisiin, kuten kognitiiviseen psykologiaan, arviointiin ja diagnoosiin, hoidon suunnitteluun ja käyttäytymispsykologiaan.

Kognitiivisen käyttäytymisterapian harjoittajana sinulla on ratkaiseva rooli ohjaamassa asiakkaita kohti onnellisempaa, terveellisempää elämää.

Kun opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon, yksi jatkokoulutusvaihtoehto on postgraduate diplomi, joka tarjoaa syventäviä opintoja jossain hyvin erikoistuneessa aiheessa. Monet suorittavat postgraduate diplomin siksi, että haluavat parantaa uranäkymiään tai siksi, että tarvitsevat töissään jotain erikoistunutta taitoa.