Keystone logo

1 Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotellin johtaminen Kansainvälinen hotelliala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Jatkotutkintodiplomi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotellin johtaminen
  • Kansainvälinen hotelliala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Jatkotutkintodiplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotellin johtaminen Kansainvälinen hotelliala

Tutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tavan jatkaa opintojaan tai tehdä uran muutosta. Ohjelma valmistaa tyypillisesti oppilaita työskentelemään monimutkaisessa ympäristössä ja opettaa käytännön koulutuksen ja luokkatutkimuksen yhdistelmän avulla. Näitä ohjelmia tarjoavat yleensä tekniset koulut ja yhteisöyhteisöt.

Mikä on jatkotutkinto kansainvälisessä hotellihallinnossa? Ohjelma on suunniteltu auttamaan vieraanvaraisuuden ammattilaisia ​​edistämään uransa ja yhdistää yleensä johdon teorian käytännön kursseilla. Ohjelman päätyttyä opiskelijat työskentelevät tyypillisesti vieraanvaraisuuden alalla. Tutkimusalueita ovat huonepalvelu, keittiö, baari ja juoma -toiminta, hieno ruokailu ja yleinen vieraanvaraisuus.

Kansainvälisen hotellihallinnon tutkintotodistuksen antaminen tuo monia arvokkaita taitoja, jotka palvelevat opiskelijaa kauan sen jälkeen, kun ohjelma on valmis. Valmistuneet oppivat erinomaisia ​​ongelmanratkaisu- ja konfliktinratkaisutaitoja, kriittistä ajattelua ja vuorovaikutusta monimuotoisen ihmisryhmän kanssa eri puolilta maailmaa.

Koulutusohjelmat kestää yleensä 1-2 vuotta, mutta kustannukset vaihtelevat kustakin laitoksesta. Suositellaan, että opiskelijat ottavat suoraan yhteyttä kouluun keskustelemaan lukukausimaksuista ja rekisteröintimaksuista.

Kansainvälisen hotellihallinnon jatko-opiskelijoilla on paljon uramahdollisuuksia. Valmistuneet työskentelevät usein erikoistuneella alalla vieraanvaraisuuden alalla, kuten tapahtumien hallintaan, yrittäjyyteen tai markkinointiin. Esimerkiksi tapahtumien hallinnan sateenvarjojen otsikot ovat ryhmä- ja tapahtumakomentti, tapahtumien henkilöstöpäällikkö ja kongressin johtaja, vain muutamia. Opiskelijat voivat myös tulla omien hotelliensa omistajiin tai löytää työpaikkoja puolivälissä toimeenpanovirastoon.

Luokkia on tarjolla kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, ja jotkut koulut voivat tarjota online-kursseja opiskelijoille, jotka tarvitsevat joustavamman aikataulun. Löydät parhaan vaihtoehdon etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakeskukseen täyttämällä lyijy-lomakkeen.