Soveltavan tiedekunnan liitto Culinary Artsissa
Wallace State Community College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Hanceville, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 lukukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
USD 18 624 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
May 2024
Johdanto
Palkittu todistus (4 lukukautta)
Tietoja ohjelmasta
Kokit, kokit ja ruoanvalmistustyöntekijät valmistavat, maustavat ja valmistavat laajan valikoiman ruokia monissa ravintoloissa ja muissa ruokapalveluissa. Kokit ja kokit luovat reseptejä ja valmistavat aterioita, kun taas ruoanvalmistustyöntekijät kuorivat ja leikkaavat vihanneksia, leikkaavat lihaa, valmistavat siipikarjaa ja suorittavat muita tehtäviä, kuten pitävät työalueet puhtaina ja valvovat uunien ja liesi lämpötiloja.
Keittiömestarit voivat koordinoida keittiön henkilökunnan työtä, ohjata aterioiden valmistusta, määrittää ruokasokojen koon, suunnitella ruokalistoja, järjestää ruokaa ja valvoa keittiön toimintaa varmistaakseen tasainen laatu ja aterioiden esittely.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155632_155598_45731808512_3e543a2169_k.jpeg" />
Ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi päivittäistavarakaupat ja erikoiskaupat käyttävät kokkeja, kokkeja ja ruoanvalmistustyöntekijöitä reseptin kehittämiseen ja aterioiden valmistamiseen asiakkaille.
Jotkut kokit ja kokit käyvät ravintoloina tai henkilökohtaisina kokkeina tai avaavat oman ravintolan. Muut tulevat ohjaajiksi kulinaarisissa harjoitteluohjelmissa.
Kulinaristiikan opinto-ohjelma tarjoaa järjestettyjä, erikoistuneita oppimiskokemuksia, jotka sisältävät teoriaa, laboratoriota ja myyntikokemusta, kun ne liittyvät ravitsemukseen, suunnitteluun, valintaan, ostoon, säilömiseen, valmistukseen ja elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden tuottamiseen. Mukana tähän ohjelmaan kuuluvat erilaisten elintarvikkeiden ja niiden ravitsemuksellisten arvojen tutkiminen sekä ruoan prosessoinnissa, ruoanvalmistuksessa, varastointilaitteissa, saniteettitiloissa elintarvikkeiden käsittelyssä ja hallinnassa. Opetuksessa korostetaan ravitsemus- ja elintarvikepalvelutoimintaa kaupallisissa elintarvike-alan laitoksissa.
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155633_155599_43964666040_b8782535e0_k.jpeg" />
Urakehitys
Keittiömestareiden, kokkien ja ruoanvalmistustyöntekijöiden työpaikkojen avaamisen odotetaan olevan runsaat vuoteen 2014 mennessä. Työllisyyden kasvua vauhdittavat väestönkasvu, kotitalouksien tulot ja vapaa-aika, jonka avulla ihmiset voivat aterioida ja lähteä lomailemaan useammin. Kokit ja kokkikokeet keskimääräinen vuotuinen tulos oli toukokuussa 2012 42,480 dollaria, ja korkein 10 prosenttia ansaitsi yli 74,120 dollaria vuodessa. (Lähde: Yhdysvaltojen työministeriön työturvallisuusvirasto)
Wallace State Community College","author_url":"","source":""}" alt="155634_155600_edit_45782001361_3ef091e3a8_k.jpeg" />
Galleria
Uramahdollisuudet
Kokit voivat koordinoida keittiöhenkilökunnan työtä, ohjata aterioiden valmistusta, määrätä annoskoot, suunnitella ruokalistat, tilata ruokatarvikkeita ja valvoa keittiön toimintaa aterioiden yhtenäisen laadun ja esittelyn varmistamiseksi.
Ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi päivittäistavara- ja erikoiselintarvikeliikkeet työllistävät kokkeja, kokkeja ja ruoanvalmistustyöntekijöitä kehittämään reseptejä ja valmistamaan aterioita asiakkaiden käyttöön.
Jotkut kokit ja kokit ryhtyvät toimiin ravintola- tai henkilökokiksi tai perustavat oman ravintolan. Toisista tulee kulinaaristen koulutusohjelmien ohjaajia.
Avoimia kokkeja, kokkeja ja ruoanvalmistustyöntekijöitä odotetaan olevan runsaasti vuoteen 2014 asti. Työllisyyden kasvua vauhdittaa väestön, kotitalouksien tulojen ja vapaa-ajan lisääntyminen, mikä mahdollistaa useammin ulkona syömisen ja lomailun. Kokkien ja pääkokkien mediaanivuositulot olivat 42 480 dollaria toukokuussa 2012, ja korkein 10 prosenttia ansaitsi yli 74 120 dollaria vuodessa. (Lähde: US Department of Labour Bureau of Labor Statistics)