Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Johdanto

Wallace State Community College , jonka pääkampuksella Hanceville ja satelliitti kampus Oneonta, on osa järjestelmää, joka palvelee yli 300 000 ihmisen tarpeita ja on arvioitu konservatiivisesti tuottavan 3 miljardin dollarin vuotuisen taloudellisen vaikutuksen tähän valtioon ja yhteisöissämme. Todellinen vaikutus on kuitenkin opiskelijoiden elämän parantaminen koulutuksen kautta.

Kun ovet avataan vuonna 1966, Wallace State on palvellut satoja tuhansia opiskelijoita. Alusta alkaen Wallace-valtio omaksui sitoutumisen huippuosaamiseen, joka on tullut paitsi perinteeksi myös inspiraation lähteeksi. Tänään Wallace State on yksi Alabama Community College Systemin suurimmista oppilaitoksista, joka palvelee jokaista lukua yli 7 000 opiskelijaa. Tämä korkeakoulu on virtuaalinen voimakas koulutusohjelmassa, jossa yli 50 suurta johtajaa johtaa tutkinto-, todistus- ja siirtomahdollisuuksiin.

Pyrkimyksemme huippuosaamiseen on ilmeinen henkilökohtaisessa sitoutumuksessamme palvelemaan opiskelijoita ja teknologisesti kehittyneitä oppimisympäristöjä, jotka takaavat opiskelijoillemme tehokkaimman koulutuksen. Wallacein osavaltiossa on luokkahuoneita, joissa on uusinta teknologiaa, mukaan lukien vuorovaikutteiset SmartBoards ja Tegrity. Verkko-oppimisen, videoneuvottelun, podcastingin ja kampuskeskusten ulkopuolella tarjoamme koulutusta kätevästi opiskelijoiden kiireisille elämille.

Wallace State tarjoaa saumattomia koulutusmahdollisuuksia varhain lukiosta pääsemiseen jatko-opintoihin. Kaksinkertaisen ilmoittautumisen, FastTrack-akatemian, Tech-Prep: n ja muiden ohjelmien, lukion opiskelijat, jotka etsivät college-luottoa akateemisissa siirto-ohjelmissa, uran teknisessä koulutuksessa, yleisessä turvallisuudessa, terveydenhuollossa tai autoteollisuudessa, kohtaavat tarpeensa täyttyvät täällä. STARS-artikulaatiojärjestelmä takaa opiskelijalle luottokelpoisuuden siirron mille tahansa Alabama julkiselle korkeakoululle tai yliopistolle. Wallace State -opiskelijoille, jotka haluavat valmistaa kandidaatin ja maisterin tutkintoja kampuksella, Wallace State -opiskelijat voivat hyödyntää Yliopistokeskuksen kumppanuuksia ja erityisiä artikulointisopimuksia, mukaan lukien Ateenan valtionyliopiston, Alabaman yliopiston, Embry-Riddle Aeronautical Universityn, Auburn Universityn , ja Troy University.

Opiskelijamme saavuttavat ennennäkemättömän menestyksen, joko siirtämisen, lisensointitutkinnon tai työpaikan löytämisen, ja heidän tyytyväisyytensä on heijastunut korkeakoulun opiskelijoiden säilyttämisasteeseen, joka ylittää valtion ja kansallisen keskiarvon. Opiskelijat, jotka siirtyvät yliopistoihin, ovat jatkuvasti parempia kuin ne, jotka aloittivat siellä. Valmistuneilla on kilpailukykyisiä työpaikkoja ja suurta kiitosta työnantajilta. Lisensiaatteet ovat valtion tai kansallisten keskiarvojen yläpuolella ja sen yläpuolella, ja opiskelijat ylittävät kansallisen keskiarvon yläpuolella akateemisen suorituskyvyn kollektiivisen arvioinnin (CAAP) perusteella .

Tärkeintä on, että Wallace-valtiossa palkitaan palkittu ja opiskelija-keskittyvä tiedekunta ja henkilökunta, joka on heidän käsityönsä päälliköt. He ovat täällä avustamaan sinua kaiken näkökulman yliopistokokemuksen, web-pohjaisen rekisteröinnin, henkilökohtaiseen neuvontaan neuvontakeskuksessa ja opiskelijoiden tukipalveluita Learning Success Centerissä. Uskomme, että opiskelijat ovat syy siihen, että meitä on olemassa ja sijoitettava opiskelijoiden oppiminen ja menestys toimintamme ja aloitteiden eturintamassa.

Tehtävänanto

Wallace State Community College on sitoutunut oppimaan, joka muuntaa elämää ja yhteisöjä. Tehtävän tueksi Wallace State Community College on sitoutunut opiskelijoiden menestykseen opiskelijoiden keskittämisen, innovatiivisuuden, sitoutumisen ja tukevan oppimisympäristön kautta; opetuksen huippuosaaminen; ainutlaatuisuuden ja monimuotoisuuden kunnioittaminen; strategiset kumppanuudet, jotka edistävät yhteisöä, työvoimaa ja taloudellista kehitystä; kulttuurien rikastuminen; vastuullisuutta ja koskemattomuutta.

Syrjinnän vastainen politiikka

Alabama Community College System Board of Trustees ja Wallace State Community College , joka on sen jälkeinen jälkikäteinen laitos, ei rotuun, väriin, sukupuoleen, uskontoon, kansalliseen alkuperään, vammaisuuteen, sukupuoliseen suuntautumiseen , tai ikä, ei saa osallistua, ei saa hyötyä tai joutua syrjinnän mihinkään ohjelmaan, toimintaan tai työllisyyteen.

Akkreditointi

Wallace State Community College on akkreditoinut Southern Association of korkeakoulujen ja koulujen komission College-palkinto myöntää tohtorintutkintoja. Ota yhteyttä komissioon korkeakouluissa 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404-679-4500 kysymyksiin Wallace State Community College akkreditoinnista.

Monilla ohjelmilla on lisäksi akkreditointi organisaatioista, jotka soveltuvat tiettyihin tieteenaloihin. Wallace'n osavaltioon liittyvät rutiinitutkimukset, kuten pääsyvaatimukset, taloudellinen apu, koulutusohjelmat jne., On osoitettava suoraan Wallace-osavaltiolle.

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Hanceville

   Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • Oneonta

   McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

   Kysymyksiä