Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Johdanto

Tietoa henkilöstä VERITAS

 • Yli 10 000 tyytyväistä opiskelijaa
 • Valittavana yli 60 englanninkielistä valinnaista
 • Valitse 15 opiskelualuetta
 • Jopa 60% säästää keskimääräisestä Us -opetuksesta

Miksi VERITAS

Viimeisten 25 vuoden aikana tuhannet opiskelijat ympäri maailmaa ovat nauttineet VERITAS Study Abroad -kokemuksen upeasta ainutlaatuisuudesta. Täydellinen sekoitus tutkijoiden ja kulttuurikokemuksen välillä sijoittuu yhteen maailman biologisesti monimuotoisimmista maista. Kokea:

 • Ainutlaatuinen kulttuurinen upotus
 • kestävyys

Paras Costa Rican opiskelu ulkomailla

Costa Rica on täysin täynnä runsaita kasvi- ja eläinlajeja. Asumme vuorten, jokien ja rantojen ympäröimänä. Se on aidosti paratiisinen kohde.

Tämä maa on erinomainen vaihtoehto ulkomailla opiskelemisesta kiinnostuneille opiskelijoille. Ei vain koulutuksen laadun, vaan hämmästyttävän kokemuksen vuoksi.

Teimme luettelon parhaista kursseista ulkomaille.

 1. Jos pidät kenttätyöstä, nautit ehdottomasti kenttäkurssistamme "Trooppinen meribiologia". Tämä kurssi esittelee valtameren, merigeologian, meriekologian ja biologian käsitteitä. Opit ekosysteemien hoidosta ja suojelusta.
 2. Niille, jotka ovat kiinnostuneita culta fantasztikusan käyttäytymisestä, on hämmästyttävä kurssi, joka kiinnittää huomiosi. ”Kulttuuripsykologia”, esittelee opiskelijat alaan. Keskitymme sellaisiin aiheisiin kuin kulttuuriset itsekäsityksen tekijät, sukupuoliroolit, motivaatio, kognitio, tunteet, ihmissuhteet ja sosiaaliset arvot.
 3. Art Fundamentals on yksi suosikkikursseistamme. Se korostaa muotoilun ja sisällön monimuotoisuutta. Vakuutamme, että kokemus on positiivinen ja ikimuistoinen.
 4. Meidän tulee olla huolissaan ympäristöstämme. VERITAS tarjoaa kurssin, jossa tarkastellaan ekosysteemejä, populaatiokuvioita ja dynamiikkaa, resurssien käyttöä ja väärinkäyttöä, väestöä ja ympäristön laatua. Kurekologinen johdatus nyky-yhteiskunnan tärkeimpiin ympäristöongelmiin ja -toimintoihin.
 5. Opiskelijoille, jotka haluavat parantaa espanjan kielenkäyttöään, on tarjolla paljon kursseja. Esimerkiksi perus espanja terveydenhuollon ammateille. Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan terveydenhuollon ammattilaisille, joilla ei ole aiempaa espanjan kielen kokemusta, tarvittavat työkalut espanjankielisten potilaiden kanssakäymiseen ja haastatteluun.

Meillä on myös espanjan kursseja, jotka painottavat kansainvälisiä liiketoimintaohjelmia: Yrittäjyys ja muotoiluajattelu, kiertotalous, kansainvälinen liiketoiminta, luova johtaminen, kansainvälinen markkinointi, kulttuurienvälinen viestintä, projektinhallinta ja paljon muuta.

"Migration, socialization, and global change" on kurssi, joka esittelee kansainvälisen ihmisten muuttoliikkeen teorioita ja käytäntöjä ilmiönä, joka on läsnä läpi historian, mutta jolla on erityinen painoarvo nykymaailmassa.

Jos olet kiinnostunut jostakin näistä kursseista, annamme mielellämme sinulle lisätietoja ja kerromme sinulle kaikista LCI VERITAS opiskelun eduista.

Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Sijainnit

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Kysymyksiä