Keystone logo
VERITAS

VERITAS

VERITAS

Johdanto

Tietoa henkilöstä VERITAS

 • Yli 6000 tyytyväistä opiskelijaa
 • Yli 60 englantia opetti valittavaa valita
 • Valitse 15 opiskelualuetta
 • Jopa 60% säästää keskimääräisestä Us -opetuksesta

Miksi VERITAS

Viimeisten 25 vuoden aikana tuhannet opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat nauttineet VERITAS Opiskelu ulkomailla kokemuksen upeasta ainutlaatuisuudesta. Täydellinen yhdistelmä tiedemiesten ja kulttuurikokemuksen välillä, joka on sijoitettu yhteen maailman monipuolisimmista maista Costa Ricassa.

 • 5 vuotta Kokemus
 • Ainutlaatuinen kulttuurinen upotus
 • kestävyys

Paras Costa Rican opiskelu ulkomailla

Costa Rica on maa, joka on täynnä runsaita kasveja ja eläimiä. Elämme ympäröimänä vuoret, joet ja rannat. Se on ehdottomasti todellinen paratiisi.

Tämä maa on erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan ulkomailla. Ei vain koulutuksen laadun, vaan hämmästyttävän kokemuksen vuoksi.

Teimme luettelon parhaista kursseista ulkomaille.

 1. Jos rakastat merta niin paljon kuin me teemme, varmasti "trooppinen meribiologia" lumoaa aistejasi. Kurssi esittelee okeanografian, meriekologian, meriekologian ja biologian käsitteet. Saat tietoa ekosysteemien hallinnasta ja säilyttämisestä.
 2. Niille, jotka ovat kulttuurin vaikutus ihmisen käyttäytymiseen, on hämmästyttävä kurssi, joka kiinnittää huomionne. ”Kulttuuripsykologia” esittelee opiskelijoita psykologian alalle. Keskitymme sellaisiin aiheisiin kuin kulttuuriset tekijät itsekäsitteessä, sukupuoliroolit, motivaatio, kognitio, tunteet, suhteet ja sosiaaliset arvot.
 3. Art Fundamentals on yksi suosikkikursseistamme. Se korostaa muotoilun ja sisällön monimuotoisuutta. Vakuutamme, että kokemus on positiivinen ja ikimuistoinen.
 4. Meidän pitäisi varmasti olla huolissamme ympäristöstämme. VERITAS tarjoaa kurssin, jossa opiskelijat tutkivat ekosysteemejä, väestömalleja ja dynamiikkaa, resurssien käyttöä, väestöä ja ympäristön laatua. Kurssi tarjoaa käyttöönoton merkittäviin ympäristöongelmiin ja nykyajan yhteiskunnan ongelmiin.
 5. Niille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa espanjaa, on tarjolla runsaasti kursseja. Esimerkiksi; Espanjan kieli terveydenhuollon ammattilaisille. Kurssin tarkoituksena on tarjota terveydenhuollon ammattilaisille ilman edellistä espanjalaista kokemusta työkalut, jotka ovat tarpeen espanjankielisten potilaiden vuorovaikutuksessa ja haastattelussa.

Meillä on myös espanjalaisia kursseja, jotka korostuvat kansainvälisissä liiketoimintaohjelmissa

"Maahanmuutto, sosialisaatio ja globaalimuutos" on kurssi, joka esittelee opiskelijoille kansainvälisen ihmismuuton teorioita ja käytäntöjä ilmiönä, joka on koko historian ajan erityisen tärkeä nykypäivän maailmassa.

Jos olet kiinnostunut jostakin näistä kursseista, haluamme antaa sinulle enemmän tietoa ja kertoa teille kaikista VERITAS opiskelun eduista.Alexis Brown / Unsplash

Young people in conversation

Sijainnit

 • San José

  Calle 31, Avenida 20, Zapote, , San José

Kysymyksiä