Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Johdanto

Vandalin opiskelijat Ruandassa suorittavat arvostetun kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon, joka tarjoaa heille laajan valikoiman mielenkiintoisia uramahdollisuuksia kansainvälisellä vieraanvaraisuusalalla Afrikassa, Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa. Vatelin innovatiivinen lähestymistapa antaa heille tiedon ja taidot suorittaa korkean tason tehtävissä opintojensa päätyttyä tarjoamalla käytännön harjoitteluharjoitteluja ja harjoittelupaikkoja koko kolmivuotisen koulutusohjelman keston ajan.

Opiskelu Kigalissa, Ruandassa

Ruanda sijaitsee Itä- ja Keski-Afrikan alueen ytimessä. Maan asteittaisen hallintotavan ja yritysystävällisen sijoitusympäristön ansiosta Ruanda on edistynyt valtavasti viimeisen 20 vuoden aikana. Ruanda on tänään kymmenen nopeimmin kasvavan talouden joukossa maailmassa.

Pääomaa Kigalia pidetään yhtenä kauneimmista kaupungeista Afrikassa. Kigali nauttii maineestaan kuuluessaan maailman puhtaimpiin ja vihreimpiin kaupunkeihin lempeästi rinteillä, hoidetuilla nurmikoilla ja moitteettomilla, palmujen reunustamilla reiteillä.

Tästä nuoresta ja dynaamisesta kaupungista on nopeasti tulossa keskipiste liikematkustajille, joka isännöi tärkeitä konferensseja, kongresseja ja näyttelyitä. Se palvelee myös huippuluokan ekologisen matkailun matkailijoita, jotka saapuvat kaupunkiin ennen yhteydenpitoa kansallispuistoihin muualla maassa.

Kigalissa on suuri opiskelijaväestö, ja se on ihanteellinen paikka asua ja opiskella puhtaalla, turvallisella ja järjestetyllä ympäristöllään.

Ruanda on houkutteleva ekomatkailukohde ja se on maailman matkaoppaan mukaan maailman kolmanneksi vihrein maa. Maan rikkaaseen biologiseen monimuotoisuuteen kuuluvat mahtavat vuoristogorillat pohjoisessa, mahtavat leijonat, komeat norsut ja siro kirahvi idässä, Afrikan vanhimmat sademetsät ja etelässä sijaitsevat panoraamateepuuistutukset sekä viehättävät rannat Kivu-järven kauniilla turkoosi vesillä lännessä .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, vieraanvaraisuuden johtamiskoulujen ja alumnien maailmanlaajuinen verkosto

Vatelilla on 50 vieraanvaraisuuden johtamiskoulua Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Heillä on sama tehtävä: valmistaa nuorempia sukupolvia rakentamaan ammatillisia tulevaisuuksiaan kansainväliselle vieraanvaraisuus- ja matkailualan teollisuudelle.

Vatel on päättänyt

 • Opettaa johtamistekniikat, jotka perustuvat vieraanvaraisuuden kahden vuosisadan historiaan ja jotka perustuvat korkealaatuisiin palveluihin ja asiakastyytyväisyyteen. Tähän sisältyy kaikki asiakkaiden kulttuurinäkökohdat, alkaen maasta, jossa hotelli sijaitsee, siihen työskentelevään henkilöstöön saakka.
 • Välitä ranskalainen vieraanvaraisuustaide, joka tunnustetaan kaikkialla maailmassa laadun, hyvän maun ja huippuosaamisen merkiksi.
 • Opeta ranskaa kaikissa muissa kuin ranskankielisissä maissa, joissa ryhmämme toimii.

Meillä on nyt 35 000 alumnia, jotka työskentelevät ympäri maailmaa ja jotka ylpeänä kutsuvat itseään Vateliensiksi ja työskentelevät maan kauneimmissa hotelleissa.

Vatel menee kansainväliseksi

2000-luvun alussa, 20 vuotta Ranskassa avatun ensimmäisen Vatel-koulun jälkeen, kaikki kansainväliset kehitystekijät olivat valmiita menemään eteenpäin: teoriaamme ja ammatilliseen kokemukseen perustuvaan asteittaiseen ja hallittuun sekoitukseen perustuva koulutuskonseptimme on todistettu; se on kestävä ja valmis levitettäväksi ulkomaille. Siitä lähtien uudet kampukset ovat avanneet Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Neljällä mantereella sijaitseva Vatel-kouluverkosto muodostaa ensimmäisen vieraanvaraisuuden ja matkailualan yritysmaailman koulujen ryhmän, jonka ammattilaiset ovat valinneet parhaimmaksi vieraanvaraisuuden johtamiskouluksi.

Vatel-henki, elinikäiset arvot

Vatelin menestys perustuu viiteen pilariin. Tiedekunnan jäsenet ovat oppineet:

 • on syvät siteet oppilaisiinsa.
 • luoda dynaamiset oppimisolosuhteet.
 • välittää heidän tietotaidonsa ja tietonsa.
 • esitellä käsitteen asianmukainen käyttäytyminen kaikissa tilanteissa.
 • hänellä on läheiset suhteet hotelli- ja matkailujohtajien tehtäviin.

Vatel-ryhmän opetustiimit koostuvat tasa-arvoisesti yliopistojen professoreista ja ammattilaisista, jotka ovat tunnustaneet itsensä alalle.

Sijainnit

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Ohjelmat

  Laitos tarjoaa myös:

  Kysymyksiä