Keystone logo
© By University of Tübingen, International & European Studies
University of Tübingen

University of Tübingen

University of Tübingen

Johdanto

University of Tübingen - Innovatiivinen, monitieteinen, kansainvälinen Vuodesta 1477.

Nämä ovat olleet University of Tübingen tutkimuksen ja opetuksen ohjaavat periaatteet sen perustamisesta lähtien. Tällä pitkällä perinteellä University of Tübingen on yksi Saksan arvostetuimmista yliopistoista. Äskettäin sen institutionaalinen strategia valittiin jälleen onnistuneesti rahoitettavaksi Saksan liittovaltion ja osavaltioiden hallitusten tukemassa Excellence Initiative -aloitteessa, mikä teki Tübingenistä yhden Saksan yhdestätoista yliopistosta, joka on tunnustettu tällä huippuosaamisella. Tübingen on myös osoittanut asemansa johtavana tutkimusyliopistona monissa kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa – keskeisissä rankingissa Tübingen on humanististen ja yhteiskuntatieteiden sekä luonnontieteiden ja lääketieteen parhaiden yliopistojen joukossa.

University of Tübingen tarjoaa laajan oppiainevalikoimansa ansiosta runsaasti mahdollisuuksia tieteidenväliseen yhteistyöhön. Ja tällainen yhteistyö ulottuu yliopiston ulkopuolelle ja ympäri maailmaa. University of Tübingen on kaikilla tasoilla yhteisiä tutkimusprojekteja muiden korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja teollisuuden kanssa.

Yliopiston tutkimuksen huippuosaaminen tarjoaa opiskelijoille optimaaliset opiskeluolosuhteet verkossa tai henkilökohtaisesti sekä mahdollisuuden korostaa yksilöllisiä kiinnostuksen kohteita matkan varrella. Houkuttelevaa opiskeluympäristöä vahvistavat monet lisäpalvelut, kuten Kielikeskus, poikkitieteelliset luennot Studium Generalessa ja huippumoderni yliopiston kirjasto.

Yliopiston motto puhuu puolestaan:
yrittää – uskallan!

Sijainnit

  • Tübingen

    Geschwister-Scholl-Platz, 72074, Tübingen

Kysymyksiä