Keystone logo

University Of Zurich

A logo

Johdanto

Yhdellä silmäyksellä

Vuodesta 1833

University Of Zurich (UZH) on Sveitsin suurin yliopisto lähes 30 000 opiskelijallaan. Vuonna 1833 perustettu UZH oli Euroopan ensimmäinen demokraattisella poliittisella järjestelmällä perustettu yliopisto; nykyään UZH on yksi saksankielisen maailman johtavista yliopistoista. Yliopisto koostuu seitsemästä tiedekunnasta, jotka kattavat noin 100 eri aihealuetta. Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman kandidaatti-, maisteri- ja tohtorintutkintoja. ohjelmia. Lisäksi UZH:n täydennyskoulutusohjelmat tarjoavat erinomaiset oppimismahdollisuudet.

Poikkeuksellinen verkko

"League of European Research Universities" (LERU), "Universitas 21" (U21) -verkoston ja "Una Europa" -allianssin jäsenenä University Of Zurich kuuluu Euroopan arvostetuimpiin tutkimuslaitoksiin. Vuonna 2022 University Of Zurich tuli Una Europa -verkoston jäsen, 11 johtavan eurooppalaisen yliopiston ainutlaatuinen verkosto, jonka tavoitteena on edistää eurooppalaisen tiedealueen tiivistä yhteistyötä.

Lukuisat erot osoittavat yliopiston kansainvälisen maineen lääketieteen, immunologian, genetiikan, neurotieteen ja rakennebiologian sekä taloustieteen aloilla. Tähän mennessä Nobel-palkinto on myönnetty kahdelletoista UZH-tutkijalle.

Tietojen jakaminen

University Of Zurich akateemisesta huippuosaamisesta on hyötyä sekä julkiselle että yksityiselle sektorille paitsi Zürichin kantonissa myös koko Sveitsissä. Tietoa jaetaan monin eri tavoin: Sen lisäksi, että yliopisto tarjoaa yleisölle pääsyn kahdentoista museonsa ja monien kirjastojensa lisäksi, yliopisto tarjoaa huippututkimuksen havainnot yleisön saataville esteettömissä ja kiinnostavissa luentosarjoissa ja paneelikeskusteluissa.

Viisumivaatimukset

Akkreditoinnit

Sijainnit

  • Rämistrasse,71, 8006, Zürich

Kysymyksiä