Keystone logo
University of Minnesota – Carlson School of Management Kestävä ympäristö, sosiaalinen ja hallinnollinen johtaminen - tutkintotodistus (Graduate Certificate)
University of Minnesota – Carlson School of Management

Kestävä ympäristö, sosiaalinen ja hallinnollinen johtaminen - tutkintotodistus (Graduate Certificate)

Minneapolis, Yhdysvallat

2 Semesters

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Valmistaudu johtamaan kestäviä ratkaisuja organisaatioiden kohtaamiin ympäristöön ja yhteiskuntaan liittyviin haasteisiin Minnesotassa ja muualla maailmassa.

Monet organisaatiot pyrkivät nykyään saavuttamaan kolminkertaisen tuloksen - ihmiset, planeetta ja voitto. Hankkimalla kestävän ympäristö-, sosiaali- ja hallintojohtamisen tutkintotodistuksen voit valmistautua valvomaan pyrkimyksiä saavuttaa nollapäästötavoitteet ja sitoutua eettisiin käytäntöihin yrityksissä Minnesotassa ja eri puolilla maailmaa.

Carlson School of Managementin, Humphrey School of Public Affairsin ja Institute on the Environmentin (IonE) yhteistyönä kehittämässä Sustainable ESG Certificate -ohjelmassa keskitytään julkiseen politiikkaan ja kestävän kehityksen käsitteisiin, jotka ovat merkityksellisiä nykyaikaisille liiketoimintapaikoille. Opit tiedekunnalta, joka välittää asiantuntemusta useilta eri tieteenaloilta, minkä ansiosta voit suunnitella ja toteuttaa ESG-parannuksia useilla eri työaloilla.

Kursseja/aiheita ovat mm: Kestävän kehityksen tieteen perusteet.

Yrityskumppaniorganisaatioidemme työntekijät ovat automaattisesti oikeutettuja 15 %:n lukukausialennukseen.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä