
Diplomi in
Tutkintotodistus (laajennettu) elintarviketeknologiasta University of Johannesburg

Johdanto
Ruokateknologian tutkintotodistuksen (jatkettu) päätarkoitus on kehittää tutkinnon suorittaneita henkilöitä, jotka pystyvät osoittamaan keskittyneen tietämyksen ja taidot elintarviketeknologiasta. Ohjelma keskittyy siis keskittymään siihen, että opiskelijoille annetaan perusteellinen ja erikoistunut tieto elintarviketeknologiateollisuuteen sovellettavista yleisistä periaatteista ja käytännön taidoista. Osana tutkintotodistusta opiskelijat altistetaan yhteistyössä asiaankuuluvien työpaikkojen laitosten / elinten / organisaatioiden kanssa asiaankuuluvalle työelämälle saadakseen kokemusta hankitun tiedon ja käytännön taitojen soveltamisesta työpaikalla. Opetus- ja työkokemus mahdollistavat onnistuneiden opiskelijoiden pääsyn useisiin ura- ja työmahdollisuuksiin, jotka liittyvät heidän analyyttiseen erikoistumiseensa.
Pääsymaksut
Ohjelman tulos
Opiskelijoiden tulee kyetä:
- Tunnista, arvioi ja ratkaise sekä rutiini- että tuntemattomat ongelmat oikeilla menettelyillä/menetelmillä/tekniikoilla.
- Työskentele tehokkaasti muiden kanssa tiimissä.
- Hallitse hyvin määriteltyjä ja uusia oppimistoimintoja jäsennellyssä oppimisympäristössä.
- Analysoi, syntetisoi ja arvioi analyyttiseen kemiaan/bioteknologiaan/elintarviketeknologiaan liittyviä tietoja, teorioita ja ideoita.
- Osoita ymmärrystä analyyttisen kemian/bioteknologian/elintarviketeknologian laajuudesta ja pääalueista ja siitä, miten kyseinen tieteenala/ala liittyy muihin alueisiin tai järjestelmiin.
- Seuraa omaa suorituskykyään ja arvioi sitä annettujen kriteerien perusteella.
- Esittää ja viestiä tietoa tehokkaasti ja mielekkäästi käyttämällä tieteellisiä ja akateemisia/ammatillisia keskustelun käytäntöjä ja muotoja.
- Osoita vastuuta muiden ympäristöä ja terveyttä kohtaan käyttämällä tiedettä ja teknologiaa tunnustettujen ammatillisten ja/tai eettisten ohjeiden tai käytäntöjen mukaisesti.