Keystone logo

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

A logo

Johdanto

HISTORIA

Vuonna 1471 paavi Sixtus IV: n Bullin ansiosta Genovan tasavalta voi myöntää tutkintoja. Vuonna 1670 perustettiin jesuiittoyliopisto ja Ranskan keisarikunnan alla se yhdistetään Pariisin keisarilliseen yliopistoon. Napoleonin kaatumisen jälkeen se on jälleen Sardinian kuningaskunnassa. Yliopiston palatsin eteisessä on Mazzini, Garibaldi, Mameli ja Bixio, jotka yhdessä Geneven professoreiden kuten Cesare Cabellan ja Cesare Parodin kanssa osallistuivat rohkeasti Risorgimenton liikkeisiin. Genovan yliopistolla on johtava rooli yliopistojärjestelmän nykyisessä uudistuksessa, ja uusi perussääntö tuli voimaan 29. joulukuuta 2011.

iDENTITEETIN

Genovan yliopisto esittelee noin 300 kurssia, mukaan lukien laurea-jälkeiset kurssit, jotka on järjestetty nuorten pyrkimysten ja asenteiden mukaan, ottaen huomioon korkean pätevyyden merkitys ja ulottuvuus, joka perustuu työmarkkinoiden vaatimuksiin eurooppalaisessa monissa tapauksissa - maailmanlaajuisesti. Genovan yliopisto on Ligurian yliopisto, koska se on läsnä koko alueellisella alueella, jossa on myös koulutuskeskuksia myös Savonassa, Imperiassa ja La Speziassa.

Yliopisto tarjoaa opiskelijoille vankan kulttuurisen ja tieteellisen koulutuksen ja antaa heille monia välineitä ammatillisen tulevaisuuden kohtaamiseksi. Se tarjoaa todellisia mahdollisuuksia integroitua teorian ja käytännön välillä, myös vaiheiden kautta oppilaitosten ja yritysten kanssa sekä koulutusjaksoja ulkomailla. Ulkomaisten yliopistojen ja instituutioiden kanssa on monia erilaisia yhteistyö- ja yhteistyömuotoja, jotka mahdollistavat professoreiden ja opiskelijoiden suuren liikkuvuuden ulkomailta ja ulkomaille. Genovan yliopisto pitää erittäin tärkeänä opetuksen ja tutkimuksen laatua.

Tutkimus mahdollistaa tunnetun arvovallan tulosten saavuttamisen myös kansainvälisellä tasolla ja huippuosaamisen kehittämisen. Opetuksen osalta opiskelijoiden ja professoreiden väliset suhteet parantavat suhteiden vastavuoroisuutta ja avointa ja joustavaa oppimisympäristöä hyödyntämällä uusia tietokonevälineitä: verkko-oppimisalustoja, vammaisten saavutettavuus yliopistosivustolle, 7 akatemiapistettä (etäopetuksen luokat) alueellisella alueella jaettua oppimista).

Genovan yliopisto teki yhteistyössä alueellisten koulutuspalvelujen ja työpaikkojen viraston (Agenzia Regionale per i Servizi Educativi e per il Lavoro - ARSEL) ja Ligurian alueen kanssa parantaakseen ulkomailla asuvien opiskelijoiden vastaanottoa ja heidän elinolojaan , investoimalla merkittävästi apurahoihin ja majoitukseen kaupungissa, joka on yhä dynaamisempi ja täynnä kulttuurisia haasteita.

Sijainnit

  • Via Balbi 5, 16126 Genova, 16126, Genoa

  • Varazze

  • La Spezia

Kysymyksiä