Keystone logo
© BIMM University
University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

University Centre Reaseheath

Johdanto

72305_1.jpg

Opiskelijat ovat keskellä kaikkea, mitä teemme University Centre Reaseheath .

Maatalous- ja eläinlääketieteellinen tiedekunta on paikka, jossa akateeminen huippuosaaminen ja opiskelijoiden tyytyväisyys kulkevat käsi kädessä tarjotakseen ainutlaatuisen korkeakoulututkinnon opiskelijoillemme.

Ohjelmiemme valikoima on suunniteltu yhteistyössä teollisuuden kanssa, mikä takaa sen, että tutkinto tarjoaa akateemisen tiedon ja käytännön taitoja, joita työnantajat tarvitsevat ja haluavat. Näin varmistetaan, että tutkinnon suorittaneet ovat menestyksekkäästi työmarkkinoilla, ja monet tekevät töitä sinisilmäyrityksille.

Viime vuosina kampus on nähnyt yli 50 miljoonan puntaa kiloa investointeja huippuluokan opetuslaitoksiin ja opiskelijaresursseihin, kuten paikan päällä tapahtuvaan majoitukseen, joka on suunnitteilla tulevina vuosina.

Viimeisimmässä Reasheath-korkeakoulutuksen laadun arvioinnissa korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusvirasto kiitti oppilaiden oppimismahdollisuuksien laatua ja lisäystä. He eivät löytäneet parantamisalueita ja löysivät monia hyviä käytäntöjä.

"Reaseheat-kokemus" on jotain, mitä monet entiset oppilaamme kertovat meille oli elämästään eniten nautinnollista aikaa. Haluamme, että opiskelijamme menestyvät valituissa uransa aikana ja tunnemme, että korkeat esiintyjät oppivat kokemuksen kautta sekä muodollisella oppimisella.

Miksi University Centre Reaseheath ?

Sijaitsevat maaseudulla Cheshire, meidän kampuksella on huippuluokan, alan standardi, opetus, mutta silti säilyttää ystävällinen, tukeva tunnelma - yhdistelmä, joka tarjoaa sekä akateeminen huippuosaamista ja opiskelijoiden tyytyväisyyttä.

 • Koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella useita alan tunnustettuja keskiasteen tutkintoja.

 • 87% opiskelijoistamme sanoo, että henkilökunta on innostunut siitä, mitä he opettavat. Opiskelijakokemuskatsaus 2016

 • Vahvistaa alan näkemyksiä työharjoittelun, tieteellisen tutkimuksen sekä kenttätarjouksia ja opintomatkoilla Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.

 • Viime vuonna 1 out of 5 Reaseheath-opiskelijat saivat ensimmäisen asteen arvosanan tai eron.

 • "Reaseheathin korkeakoulutusohjelmat ovat erinomaisia, ja opiskelijoiden oppimismahdollisuuksien laatu ja parannus ovat ylittäneet Yhdistyneen kuningaskunnan odotukset."

 • Laadunvarmistusvirasto (QAA) korkeakoulututkinnolle 2014

 • Korkeakoulututkinnon yleinen opiskelijavoitto on 83%. Opiskelijakokemuskatsaus 2016

Meidän tilat

Viime vuosina 50 miljoonaa puntaa on sijoitettu kampuskeskuksiin, mm. Hevosurheilukeskukseen, alan johtaviin ruokakeskuksiin, urheilutiloihin, Iso-Britannian ainutlaatuiseen tieteelliseen puutarhanhoitolaitokseen sekä eläinkeskukseen ja eläintarhaan.

Muihin 31 miljoonan punnan investointeihin opiskelijakokonaisuuteemme, maatalouden teknologia-keskukseen ja urheilutiloihin on tarkoitus suunnitella seuraavien neljän vuoden aikana.

Oppimiskokemuksesi

Reaseheath tarjoaa tukevaa oppimisympäristöä, jossa keskitytään ammatilliseen koulutukseen. Kurssimme varmistavat, että tutkinnon suorittaneet jättävät työnantajien etsimää tietoa, taitoja ja pätevyyttä.

Tuemme opiskelijoillemme:

 • Pienryhmäopetus, jolla on korkea yksilöllinen tuki

 • Opettajat, joilla on laaja alan kokemus

 • Suuri lukumärä tutorien kanssa

 • Erikoistilat

 • Mahdollisuudet opintomatkoille ulkomaille

 • Vahvat yhteydet työnantajiin

 • Teollisuuden kannalta relevantteja ohjelmia, jotka tarjoavat siirrettäviä taitoja

 • Lisätutkinnot uranäkymien lisäämiseksi.

Lisätutkinnot

Koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella useita toissijaisia ​​tutkintoja. Nämä erityiset pätevyydet toteutetaan kurssin rinnalla ja antavat mahdollisuuden saada alan tunnustettuja pätevyyksiä.

Lisätutkinnot ovat kunkin aihealueen ominaisuuksia. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan ne osana opinto-ohjelmaanmme, mutta joillekin on mahdollista maksaa tuettuja kustannuksia.

Työnantajat vaativat usein tutkintoon erikoistunutta pätevyyttä, joten käytännön tutkinto voi parantaa uranäkymiä ja työllistyvyyttä. Ne tarjoavat alan osaavia taitoja ja koulutusta, jota työnantajat etsivät ja tarjoavat tutkinnon johtava asema kilpailukykyisissä työmarkkinoilla.

72311_1.jpg

Sijainnit

 • Nantwich

  Nantwich, Cheshire, CW5 6DF, , Nantwich

Kysymyksiä