Keystone logo
Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Universitat de Vic – Study Abroad

Johdanto

Olemme nuori yliopisto, jonka Katalonian parlamentti tunnusti virallisesti toukokuussa 1997. Haluamme olla mukana Euroopassa ja laajemmassa maailmassa rakentamassa vahvoja katalonialaisia juuriamme. UVic-UCC on alusta alkaen edistänyt akateemista laatua ja tukevaa kontekstia opiskelijakeskeiselle koulutukselle. Opetusohjelmamme tarjoavat laatua ja yhteydenpitoa opiskelijoihin eurooppalaisen korkeakoulualueen edellyttämällä tavalla. Tunnemme myös vahvaa sitoutumista Kataloniaan - sen yliopistojärjestelmään ja kieleen ja kulttuuriin - sekä aluekehitykseen, jossa panostamme Barcelonan alueen ulkopuolisiin palveluihin ja edistämme kestävää tulevaisuutta.

UVic-UCC on Fundació Universitària Balmesin alaisuudessa, jonka johtokunnassa on enemmistö Vicin kaupunginvaltuuston ja Katalonian Generalitatin edustajista. Tämä riippumattoman hallinnon ja julkisen valvonnan yhdistetty malli takaa joustavan, vastuullisen ja tehokkaan hallinnon.

Kutsumuksemme julkiseen palvelukseen, joka on esitetty parlamentin perustamistekstissä UVic-UCC:stä, heijastuu Generalitatin taloudellisessa tuessa ja UVic-UCC:n osallistumisessa Katalonian julkisten yliopistojen ilmoittautumisjärjestelmään.

Opiskella ulkomailla

Akateemiset ohjelmat

Tämä ohjelma on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat viettää yhden tai kaksi lukukautta Barcelonassa tai Vicissä. UVic-UCC tarjoaa espanjan kursseja, jotka voidaan yhdistää muihin valinnaisiin englannin kursseihin liiketoiminnan, viestinnän ja suunnittelun aloilla.

Kansainväliset kesäkurssit

University of Vic – Central University of Catalonia tarjoaa intensiivisiä akateemisia kesäohjelmia yhdistettynä kulttuuriseen ja sosiaaliseen toimintaan Barcelonan vilkkaan kaupungin sydämessä. Nämä kurssit kesäkuusta heinäkuun loppuun voidaan siirtää opintosuorituksiin. Jokaisen kurssin pituus vaihtelee ohjelman mukaan.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus keskittyä ja tutkia tiettyä aihetta syvällisesti ja kokea Barcelonan dynaaminen, monikulttuurinen ympäristö.

Lyhytaikaiset ohjelmat

University of Vic - Central University of Catalonia tarjoaa lyhytaikaisia akateemisia ohjelmia koulutuksen, taiteen ja humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, luonnontieteiden, kokeellisten tieteiden, tekniikan, tekniikan ja terveystieteiden aloilla. Ohjelmat ovat yksinomaan akateemisia. Kurssien pituus vaihtelee sisällön ja ohjelman suunnittelun mukaan.

Räätälöidyt kurssit

University of Vic - Central University of Catalonia tarjoaa räätälöityjä kursseja kansainvälisten opiskelijoiden ja opettajien ryhmille kasvatuksen, taiteen ja humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden, luonnontieteiden, kokeellisten tieteiden, tekniikan, tekniikan ja terveystieteiden aloilla. Ohjelmat voivat olla yksinomaan akateemisia tai yhdistettyjä kulttuurivierailuihin ja nähtävyyksiin. UVic-UCC voi järjestää kaikenlaisia lisäpalveluita, kuten majoitusta, kuljetuksia, opastettuja kierroksia sekä vierailuja kiinnostaviin organisaatioihin ja yrityksiin. Kurssin pituutta voidaan säätää tarpeidesi mukaan.

Yleisdata

  • Luotu 21. toukokuuta 1997
  • Itsenäinen yliopisto julkisen sektorin valvonnalla
  • Hallitsee Balmes University Foundationin hallitus
  • Rehtori: Josep-Eladi Baños

Sijainnit

  • c/ Dr Junyent, 1, 08500, Vic

  • Carrer de Pujades,118, 08005, Barcelona

Kysymyksiä