Keystone logo
Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Universidad de La Sabana - International Center for Foreign Languages and Cultures

Johdanto

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Vieraiden kielten ja kulttuurien laitos tarjoaa korkealaatuista espanjaohjelmaa kansainväliselle yhteisölle ja Kolumbiassa asuville ulkomaalaisille. Tunnit suoritetaan yliopiston kampuksella akateemisessa, turvallisessa ja erinomaisessa palveluympäristössä.

Kouluopiskelijat, korkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijat, nuoret, aikuiset, ammattilaiset ja johtajat löytävät kursseistamme parhaan vaihtoehdon kommunikaatiokyvyn parantamiseksi kielellä ja heillä on mahdollisuus oppia Kolumbian ja Latinalaisen Amerikan kulttuurista.

Kaikki espanjalaiset kurssit täydentävät monipuolista kulttuuritoimintaa ja oppitunnit, jotka lisäävät kokemusta. Osallistujille tarjotaan myös joustavuutta niiden viikkojen lukumäärään, joita he haluavat opiskella, ja kurssin alkamispäivään. Luokat alkavat joka viikko maanantaina.

Opi espanjaa kanssamme. Rakastu Kolumbiaan ja sen kulttuuriin.

Tietoa kursseistamme

Työskentelet 4 kielitaidolla: kirjoittaminen, puhuminen, lukeminen ja kuunteleminen (käytät koko ajan uutta sanastoa ja kielioppia). Annamme sinulle luokanoppaat, joten sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä materiaalia; tarvitset vain sanakirjan.

Kurssit ovat hyvin joustavia, voit valita, kuinka monta viikkoa opiskella ja milloin aloittaa. Luokat alkavat joka maanantai, joten voit valita kurssin aloituspäivän.

Meillä on erilaisia kursseja, joista voit valita:

  • Yleinen espanjalainen kurssi (15 tuntia Espanjan luokkaa viikossa)
  • Intensiivinen espanjalainen kurssi (20 tuntia Espanjan luokkaa viikossa)
  • Yleinen espanjalainen kurssi vapaaehtoistyötä
  • Yksi yksi oppitunti

hintoja

Kustannukset vaihtelevat riippuen siitä kuinka monta viikkoa opiskelet kanssamme, ja tyypistä tietysti.

Voit liittyä joihinkin kursseihin, joita Universidad de La Sabana tarjoaa opiskelijoilleen. Kerro meille, mistä aiheista olet kiinnostunut, jotta voimme löytää sinulle kurssin. Tällä kurssilla ei ole arvosanoja, se on tarkoitettu vain läsnäoloon eikä se tarkoita ylimääräisiä kustannuksia.

* Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka oleskelevat vähintään 2 kuukautta.

Kerran viikossa suunnittelemme vapaaehtoisia kulttuuritoimintoja, kuten museoiden, luonnonpuistojen, Bogotan keskustan, ravintoloiden vierailua. * Hintaan sisältyy vain joitakin toimintoja.

Kerran viikossa annetaan Latino-amerikkalaisia tanssikursseja. Ei lisäkustannuksia tästä toiminnasta.

128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Sijainti

Yliopisto sijaitsee Chiassa, vain 7 kilometrin päässä Bogotasta. Siinä on kaunis kampus, jossa on erinomaiset tilat.

La Sabanassa on suuri akateeminen ympäristö ja monia erilaisia toimia. Tämän lisäksi Bogotá on kosmopoliittinen kaupunki, joka tarjoaa kävijöille monia vaihtoehtoja viihteeseen, urheiluun, yöelämään, ravintoloihin ja toimintaan.

Kuinka ilmoittautua nyt?

1. Täytä liitteenä oleva rekisteröintilomake.

2. Ota sijoituskoe (Skypen tai paikan päällä). Meidän on ajoitettava haastattelu Skypeen, jotta voit määrittää Espanjan tason, joka kestää 15 minuuttia. Kerro meille, mikä päivä toimii parhaiten.

3. Tee kurssin maksu (valittujen viikkojen määrä). Jos olet jo aloittanut ohjelman ja päättänyt lisätä viikkojen määrää, kustannukset viikossa ovat halvempia.

Maksu voidaan suorittaa:

Pankkisiirto: Kysy sen yliopiston koodeja, joiden kanssa voit maksaa maksun omassa maassasi olevasta pankista. Tämä maksu on vain USD

Voit maksaa Kolumbian pesoissa:

1. Talletus missä tahansa pankissa Bancolombiassa Kolumbiassa

2. Käteinen tai luottokortti yliopistossa

Kun olet suorittanut maksun, lähetä jäljennös sähköpostiisi ja lähetän sinulle hyväksymiskirjeen ja yliopiston todistuksen Visa-kortille, jos se on tarpeen. Lähetä meille myös kopio passistasi.

4. Onko sinulla PIP (maahantulo- ja pysyvyyslupa) tai opiskelijaviisumi.

Jos aiot jäädä Kolumbiaan alle 3 kuukaudeksi ja olet maassa, jossa ei tarvita Tourist Visaa, Kolumbiaan. Ole hyvä ja tulosta hyväksymiskirje ja näytä se maahanmuuttovirkailijalle Bogotan El Doradon lentokentällä; saat PIP 5-leiman passissasi, mikä tarkoittaa "maahantulo- ja pysyvyyslupaa", ja sitä käytetään henkilöille, jotka aikovat tehdä lyhyitä kursseja. Näiden kahden vaihtoehdon avulla voit opiskella Kolumbiassa.

5. Onko sairausvakuutus- ja tapaturmapolitiikka kansainvälisellä kattavuudella ja saatavilla siihen aikaan, kun aiot jäädä maahan, ja lähetä skannattu kopio tähän sähköpostilla: [email protected]

112174_WhatsApp-Image-2019-01-16-at-12.34.35-PM-1.jpg

Sijainnit

  • Chía

    Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá. Chía, Cundinamarca, Colombia., , Chía

Kysymyksiä