Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Johdanto

Kuka olemme

Olemme yliopisto

Ehdotamme yliopistolaitoksena palvella yhteiskuntaa etsimällä totuutta sen kaikissa ulottuvuuksissa, kehittämällä ja välittämällä tietoa, jolla on universaali visio.

Tämä todellisuuden laaja näkökulma saa meidät avaamaan itsemme muille ja edistämään yliopistotyölle ominaista tieteidenvälistä henkeä ja ihmisten keskinäistä suhdetta suosivaa työympäristöä.

Rakennamme päivästä toiseen yhteisön, joka koostuu tutkijoista, ammattilaisista, opiskelijoista ja tutkinnon suorittaneista älyllisen vapauden, vastuun, kulttuurisen monimuotoisuuden ja toisen kunnioittamisen puitteissa. jossa monet eri tavalla ajattelevat ihmiset panevat tietonsa koetukselle ideoiden luomiseksi, joilla on mahdollisuus päästä nopeasti yhteiskuntaan.

Yliopistotoimintamme keskiössä on henkilö kaikkien opetus-, tutkimus-, siirto-, lääketieteellisen avun ja yliopistojen jatkokoulutuksen päättyessä.

Humanistinen näkemyksemme saa meidät keskittymään koulutukseen hyveillä, joilla on ammatillinen ja sosiaalinen merkitys; hyveitä, kuten rehellisyys, ystävyys, teollisuus, ponnistelut ja jatkuva halu oppia.

Tällä tavoin pyrimme siihen, että yhteisömme jäsenten henkilökohtaisten kykyjen lisäksi henkinen, sosiaalinen ja julkinen johtajuus ehdottaa inhimillisempää panosta, joka muuttaa yhteiskuntaa. Edistämme yliopiston ja yhteiskunnan eri toimijoiden välistä yhteistyötä paikallisella ja kansainvälisellä tasolla luomalla jatkuvasti oppivaa ympäristöä.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Kristillisen identiteetin kanssa

Kristillinen identiteettimme kutsuu meitä tunnistamaan itsemme rakkauteen, jonka Jeesus opettaa meille evankeliumissa, ja vapauteen, jonka hän itse on antanut meille. Tästä näkökulmasta etsimme harmoniaa uskon ja järjen välillä vastaamalla nykymaailman konkreettisiin ongelmiin.

Ymmärrämme jokaisen ihmisen arvokkuuden heidän transsendenttisen kohtalonsa mukaan elämässä. Tästä syystä tarjoamme kristillisiä muodostamistoimia, jotka vaalivat ihmisten hengellistä ulottuvuutta henkilökohtaisen vapauden ja eri uskontojen ihmisten kunnioittamisen ilmapiirissä. Kannustamme kykyä pyytää anteeksi, kun teemme virheitä, ja antaa anteeksi muille, tietäen kuinka ymmärtää ja asettaa itsemme toisen paikalle. Pyrimme luomaan kohtaamiskulttuurin avaamalla itsemme muiden ongelmille ja toiveille. Aiomme yhdessä eri mieltä olevien kanssa luoda hedelmällisen vuoropuhelun meidän kaikkien välillä.

Edistämme solidaarisuutta vapaaehtoistyöllä yliopistoyhteisömme ihmisten keskuudessa auttaaksemme erityisellä tavalla heikossa asemassa olevia ihmisiä.

Edistämme muun muassa ihmisoikeuksia, kuten elämää, terveyttä, koulutusta, perhettä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ympäristöstä huolehtimista ja yhteisen edun etsimistä; aina osallistavassa ympäristössä, jossa kunnioitetaan ihmisten ihanteita.

Innoittamana Saint Josemaría

Pyhä Josemaría inspiroi Universidad Austral luomista. Hän kannusti meitä yliopistoja elämään kaikkien ihmisten tarpeiden edessä ja olemaan vaihto- ja ymmärtämysalue, joka muodostaa kansalaiset, jotka haluavat rakentaa oikeudenmukaisemman yhteiskunnan.

Samalla alkuimpulssilla Opus Dei auttaa yliopistoa sisällyttämään kristilliset periaatteet opetukseen, sen sisältöön ja jopa yliopiston johtamiseen.

Yksi tärkeimmistä viesteistä, joita Opus Dei edistää, on rikastuttaa elämän tarkoitusta löytämällä Jumala päivittäisestä työstä ja asettamalla hänet muiden palvelukseen.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Missio ja visio

tehtävä

Universidad Austral aikoo palvella yhteiskuntaa etsimällä totuutta, kehittämällä ja välittämällä tietoa, kouluttamalla hyveitä ja huolehtimalla jokaisesta heidän transsendenttisen kohtalonsa mukaisesti harjoittamalla älyllistä, ammatillista ja sosiaalista johtajuutta. ja julkinen.

näkymä

Pyrimme tulemaan vertailuarvoiksi tieteelliselle, koulutukselliselle ja siirtotekniikallemme niillä tieteenaloilla, joilla on suurin vaikutus ihmisten kehitykseen, edistämällä tieteidenvälisyyttä ja laajaa vetovoimaa yhteiskunnassa.

Sijoitukset ja akkreditoinnit

QS University Rankings

Universidad Austral on sijoitettu Latinalaisen Amerikan ensimmäiseksi argentiinalaiseksi yksityishallinnon yliopistoksi, joka on kolmas yliopisto Argentiinassa ja ensimmäinen yksityisen johtamisen yliopisto QS Latin American University Rankings 2021 -kirjassa. Lisäksi Universidad Austral on ensimmäinen työllistettävyydessä QS World University Rankingissa.

 • # 1 yksityishallinnossa Argentiinassa Latinalaisessa Amerikassa (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 Argentiinassa työllistettävyydessä (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

Universidad Austral IAE-kauppakorkeakoululla on kolminkertainen kruunu, ilmaisua, jota käytetään kauppakorkeakoulujen alalla, kun yliopisto hankkii kolme tärkeintä kansainvälistä akkreditointia johtajakoulutuksessa, ero, että vain 0,5% maailman koulut:

 • Association for Advance Collegiate Business Schools (AACSB)
 • MBA-yhdistys (AMBA)
 • Eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

Sijoituksissa IAE sijoittuu parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon Argentiinassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

 • # 1 Argentiinassa: Financial Times (Executive Education); Amerikan taloustiede (maisteri); Avaaminen
 • Paras yksityishallinto Argentiinassa Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 Argentiinassa: QS Global MBA Rankings
 • # 7 Latinalaisessa Amerikassa: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Kauppatieteellinen tiedekunta (Agrobusiness Center)

Universidad Austral kauppakorkeakoulun maatalouden maisteri on maailman kolmen parhaan maatalouden MBA- Universidad Austral palkintokorokkeella ja on parhaiten Latinalaisessa Amerikassa. Eduniversalin sijoitus on arvostetuin tässä luokassa.

 • Eduniversal: # 2 maailmassa MBA Agri-Business ja # 1 Latinalaisessa Amerikassa.


145459_eduniversal.png

laki koulu

QS World University Rankings by Subject Universidad Austral viimeisimmän päivityksen mukaan Universidad Austral on 2. sijalla Argentiinassa ja 1. yksityisoikeuden alalla lakialalla.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Australin yliopistosairaala

Universidad Austral on ensimmäinen sairaala Argentiinassa ja yksi ensimmäisistä sairaalassa, joka on saanut korkeimman sertifikaatin "Akateemisen sairaalan" luokasta Joint Commission Internationalilta. Lisäksi se on ensimmäinen sairaala Argentiinassa, joka on akkreditoinut uudelleen Joint Commission Internationalin kanssa.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 Latinalaisen Amerikan ainoasta sairaaloista ja klinikoista.

145466_America.png

Argentiinan paras kansainvälinen sairaala vuonna 2016, International Healthcare Commission.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Sijainnit

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Kysymyksiä