Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Johdanto

UniLaSalle kouluttaa yleisinsinöörejä korkean tason johtotehtäviin ja ylimpään johtoon erityisesti seuraavilla aloilla: maatalous, elintarviketeollisuus, elintarvike- ja terveysala, geologia, ympäristö ja energia.

Opiskelijoiden vastaanotto on valikoivaa. Akateemiset ohjelmat ovat tutkimustietoisia tukemaan lukuisten koulussa opetettavien tieteenalojen opetussuunnitelmaa.

Koulun opetusmenetelmät ovat dynaamisia ja käytännönläheisiä, ja harjoittelua korostetaan suuresti. UniLaSallen opiskelijat voivat hyödyntää 5-vuotista opiskeluaikaa parhaalla mahdollisella tavalla kehittää taitojaan, joita he tarvitsevat uratavoitteidensa saavuttamiseksi.

Siten opetussuunnitelmaan sisältyvien humanististen tieteiden lisäksi eloisa kampuselämä, kattava opetussuunnitelman ulkopuolisten toimintojen ohjelma ja monet akateemiset tai henkilökohtaiset projektit antavat opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa itseluottamustaan ja toteuttaa potentiaaliaan.

Tämä tapahtuu tunnustamalla toiset, sitoumukset ja vastuut. Nämä ominaisuudet ovat kaikki välttämättömiä tuleville esimiehille, mutta myös kaikille, jotka haluavat menestyä elämässään.

Meidän arvomme

Koulu haluaa edistää arvoja, kuten kunnioitusta, sitoutumista ja vapaaehtoistyötä, uskoa tasa-arvoon ja yhtäläisiin mahdollisuuksiin köyhille ja vähäosaisille. Todisteena tästä sitoutumisesta on opiskelijoiden henkilökohtainen ohjaus tiedekunnan jäseniltä, opintojakson ulkopuolisen toiminnan edistäminen akateemisessa ohjelmassa sekä kampuselämän ja sen vilkkaan yhteisöllisen elämän tarjoama kokonaisvaltainen koulutus.

Kampuselämä todellakin tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen kollektiivisesta elämästä, joka kutsuu vastuuntuntoa palvella muita ja johtaa elinikäisiin ystävyyssuhteisiin.

Kaikki edellä mainittu on perusta koulun hengelle ja voimalle, jota jakavat sadat tuhannet joka vuosi UniLaSallianin oppilaitoksissa ympäri maailman.

Pääsymaksut

Miksi opiskella UniLaSalle</p>

 1. Laadukas koulutus: UniLaSalle ammattikorkeakoulu tunnetaan korkealaatuisesta koulutuksestaan ja tiukoista akateemisista ohjelmistaan. Se tarjoaa laajan valikoiman perustutkinto- ja jatko-ohjelmia eri aloilla, kuten insinööritiede, agronomia, geologia, ympäristötiede ja energia.
 2. Maine: Instituutilla on vahva maine sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Työnantajat tunnustavat ja arvostavat usein UniLaSalle -tutkintoja, mikä voi parantaa valmistuneiden uranäkymiä.
 3. Monitieteinen lähestymistapa: UniLaSalle on monialainen lähestymistapa koulutukseen, mikä rohkaisee opiskelijoita tutustumaan eri aloihin ja hankkimaan laajan tietopohjan. Tämä lähestymistapa valmistaa opiskelijoita käsittelemään monimutkaisia reaalimaailman ongelmia, jotka vaativat monialaisia ratkaisuja.
 4. Tutkimusmahdollisuudet: UniLaSalle on mukana huippututkimuksessa eri aloilla. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tutkimusprojekteihin, työskennellä tiedekunnan jäsenten kanssa ja edistää oman alansa edistymistä.
 5. Toimialayhteydet: Instituutti ylläpitää vahvat siteet toimialoihin ja yrityksiin tarjoamalla opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia, verkostoitumistapahtumia ja urasijoituspalveluita. Tämä auttaa opiskelijoita saamaan käytännön kokemusta ja helpottaa sujuvaa siirtymistä työelämään.
 6. Kansainvälinen ympäristö: UniLaSalle toivottaa tervetulleeksi opiskelijat erilaisista kulttuuritaustoista luoden rikastuttavan ja elinvoimaisen kansainvälisen yhteisön. Tämä altistuminen erilaisille näkökulmille lisää opiskelijoiden globaalia tietoisuutta ja kulttuurienvälisiä kommunikaatiotaitoja.
 7. Tilat ja resurssit: UniLaSalle tarjoaa modernit tilat, huippuluokan laboratoriot ja erikoisresurssit tukemaan opiskelijoiden oppimista ja tutkimustoimintaa. Hyvin varustetuista luokkahuoneista kehittyneeseen teknologiaan opiskelijoilla on pääsy kaikkiin akateemiseen menestykseen.

Kaiken kaikkiaan UniLaSalle -ammattikorkeakoulussa opiskelu tarjoaa opiskelijoille kattavan koulutuksen, arvokkaita taitoja ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun kannustavassa ja dynaamisessa ympäristössä.

Sijainnit

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Kysymyksiä