Keystone logo

Universidade Lusófona do Porto

A logo

Johdanto

Valinta kurssin tai koulu on tärkeä hetki elämässä mitään opiskelija. Tällä Universidade Lusófona do Porto (ULP)Uskomme koulumme ja sen kurssit ovat monet keskeiset osatekijät, jotka kutsuvat kaikki ne, jotka ovat tällä hetkellä näitä valintoja, valita opiskelemaan Universidade Lusófona do Porto.

Tarkastellaan tätä: kaikki kurssit hyväksymiä A3ES, yhteisö vastaa arvioinnin ja laadunvarmistuksen korkeakoulutuksen Portugalissa kaikki kurssit ovat työllisyysasteet maan keskiarvoa koulutukseen aloilla, joilla ne toimivat; meillä on erittäin pätevä tiedekunnan koostuu monet ihmiset tunnustettu ansiot ja arvostus oman alueensa me sijaitsevat yliopiston Lissabonin keskustassa, erinomainen saavutettavuus ja sijainti; tarjoamme suuri ja hyvin järjestetty kampuksen, joka sisältää laadukkaita laitteita ja laboratorioita; Olemme osa koulutuksen hanke on ainutlaatuinen kansainvälinen profiili, joka on läsnä kaikissa portugalinkielisten maiden, joka tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin ja koulutuksen kokemus.

Kaikista näistä syistä, uskomme, että olemme paras vaihtoehto. Uskomme, että me annamme sinulle syitä valita meidät ja jakaa kanssamme tämän ainutlaatuisen kokemusta on osa suurta hanke, koulutuksen hanke Universidade Lusófona do Porto.

Sijainnit

  • Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Kysymyksiä