Keystone logo
Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Tufts University - School of Engineering

Johdanto

Tietoja Tuftsin teknisestä korkeakoulusta

Tuftsin suunnitteluohjelmat haastavat akateemisten tieteenalojen perinteiset rajat, tutkimukset ja insinöörien roolit yhä enemmän yhteenliitetyssä globaalissa yhteisössä. Joka päivä Tufts-tutkijat kehittävät uusia välineitä lääketieteellisen diagnoosin ja hoidon parantamiseksi. uusia materiaaleja vihreämmälle tulevaisuudelle; älykkäämpiä, tehokkaampia tietokoneita; ja innovatiivisia tapoja kouluttaa huomisen insinöörejä.Kuusi korkeakoulututkintoa ja tohtorikoulutusta sekä Tufts Gordon Instituutin kautta tarjottavaa MS-tekniikan hallintoa antavat insinööriopiskelijoille sopivan yhdistelmän erikoistumiseen ja monitieteiseen tutkimukseen.

tutkijoita

Tufts-jatko-ohjelmat tarjoavat poikkeuksellisen akateemisen kokemuksen, jota erottaa läheiset tiedekunnan vuorovaikutukset, jotka johtavat sinut loppututkinnosta uraasi. Tafts yhdistää tutkimus-intensiivisen laitoksen resurssit tukevaan, kollegiaaliseen ilmapiiriin useilla taiteen ja tieteen ohjelmien ja tekniikan ohjelmilla.Koulutusohjelmat sisältävät:

 • Tohtoriohjelmat
 • Master-ohjelmat
 • Sertifikaattiohjelmat

Jatko-opiskelijat ja jatko-opiskelijat osallistuvat tietämyksen luomiseen ja jakeluun yksilöinä ja tärkeinä tutkimusryhmien jäseninä. Täällä sinulla on mahdollisuus opettaa ja opettaa eräitä maan kirkkaimmista opiskelijoista, jotka palvelevat avainopetusta ja oppimiskumppaneita tiedekunnan kanssa.

Kampuksen ominaisuudet

Opiskelijaelämä

Jatko-opiskelijaelämä on täynnä lukuisia palkintoja ja satunnaisia ​​haasteita. Kun harjoitat korkeakoulututkintoa, opit tasapainottamaan kilpailevia apuraha- ja elämisvaatimuksia luokkahuoneessa.Tuftsissa tarjoamme monia mahdollisuuksia osallistua yliopistoyhteisöömme. Kehotamme sinua tutkimaan käytettävissä olevia yhteisrahoitustarjouksia ja saamaan tietoa tarjolla olevista tiloista, palveluista ja resursseista.

  Sijainnit

  • Medford

   200 College Ave, Medford, MA 02155, USA, 02155, Medford

   • Somerville

    200 College Ave, Medford, 02155, Somerville

    • Medford

     College Avenue, 200, 02155, Medford

     Kysymyksiä