Keystone logo
Trebas Institute Montreal

Trebas Institute Montreal

Trebas Institute Montreal

Johdanto

Kuvaus

Koska monimuotoisuus, huippuosaaminen ja innovaatiot ovat ytimessämme, Trebas-instituutti on auttanut yli 3000 valmistunutta saavuttamaan tavoitteensa toimia elokuva-, ääni-, viihde-, liike- ja teknologiateollisuudessa.

Asiantuntijakunnan opettamien pienten luokkien, korkealaatuisten ohjelmien ja erinomaisten tilojen avulla voit jättää Trebas-instituutin nykyaikaisimmilla taidoilla ja tietämyksillä, joiden avulla voit työskennellä alan suurimpien nimien kanssa, kuten Ubisoft, Virgin EMI Canada ja Universal Music Group.

Mikä tekee meistä erilaisen?

Sijainti

Trebas-instituutilla on huipputekniset tilat Montrealissa ja Torontossa, kahdessa Kanadan kosmopoliittisimmista kaupungeista. Montrealissa asuu monia tuotantoyrityksiä, museoita ja taidegallerioita, ja QS Best Student Cities äänesti sen jopa maailman parhaaksi opiskelijakaupungiksi vuonna 2017. Torontossa on myös paljon kulttuurikohteita, joita voit tutkia, ja se on Kanadan yrityspääkaupunki mikä tarkoittaa, että sinua ympäröivät maailman suurimmat työnantajat.

Sinulla on mahdollisuus jäädä Kanadaan valmistuttuaan hakemalla jatko-työlupaa, joka voi olla voimassa enintään kolme vuotta.

Ohjelmamme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan toimialakohtaisia ääni-, elokuva-, musiikki-, liike-, tekniikka- ja tapahtumien / viihteen hallinnan ohjelmia, joita kaikkia opetetaan pienissä luokissa. Opiskelijamme suhde tiedekuntaan on 25: 1 teoriaopetuksessa ja 3-12: 1 käytännön oppitunneissa, jolloin voit saada henkilökohtaisen koulutuksen ja tuen, jota tarvitset menestyäksesi valitsemassasi ohjelmassa.

Lisäksi Trebas-instituutti on Ministère de l'Enseignement supérieur (Québec) -järjestön akkreditoima, mikä tarkoittaa, että saat korkealaatuisen koulutuksen, jonka avulla voit käyttää erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Montrealissa opetettavat ACS-kaksivuotiset ohjelmamme ovat myös Ministère de l'Enseignement supérieur (Québec) -järjestön hyväksymiä.

Kampuksemme

Molemmilla kampuksilla on pääsy huippuluokan palveluihin, kuten studioihin, kirjautumislaboratorioihin sekä ääni- ja elokuvantekovälineisiin. Voit myös käyttää hyvin varustettuja luokkahuoneitamme ja opiskelijahuoneitamme.

Pääsy alan ammattilaisten verkostoon

Trebas-instituutin ohjelmia opettaa joukko ammattilaisia, joilla on laaja kokemus alaltaan. Meillä on myös yhteyksiä alan asiantuntijoiden verkostoon, joista monia voit tavata esimerkiksi Kanadan musiikkiviikolla, Cannesin elokuvajuhlien opiskelijaharjoitteluohjelmassa ja Gala-ADISQ. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa harjoittelupaikkoja, joiden avulla voit valmistautua tulevaan urasi.

Urapalvelut

Trebas-instituutti tarjoaa elinikäisen uraneuvonnan, jota avustaa urakehityskeskus. Tavoitteenamme on auttaa opiskelijoita siirtymään korkeakoulutuksesta työvoimaan.

Urakehityskeskus tarjoaa:

 • Haastattelu taidot
 • Ansioluettelot ja saatekirjeet
 • Työpajat (ryhmässä tai yksi kerrallaan)
 • Työnhakutekniikat
 • Henkilökohtainen brändäys sosiaalisessa mediassa / LinkedIn
 • Uran etsintä
 • Uraneuvonta
 • Verkottuminen ja vapaaehtoistyömahdollisuudet

Opiskelijamme

Trebas-instituutti on opiskelijakeskeinen laitos, jonka tavoitteena on tuottaa parhaat mahdolliset tutkinnon suorittaneet. Opiskelijaryhmämme tulee yli 40 eri maasta, mikä tarkoittaa, että kampuksemme on monikulttuurinen ja opiskelijat saavat rikastetun oppimiskokemuksen.

Valmistamamme valmistuneet ovat osoitus ohjelmiemme laadusta. Alumniimme kuuluu Megadeth-laulaja ja kitaristi Dave Mustaine, Grammy-palkittu musiikkituottaja Mike Piersante ja musiikkituottaja Jeremy Harding.

Lisäksi 79,5% opiskelijoistamme varmistaa työpaikan kuuden ensimmäisen kuukauden aikana valmistumisen jälkeen.

Intakes

Voit ilmoittautua johonkin ohjelmistamme syyskuussa, tammikuussa, huhtikuussa tai heinäkuussa.

Mielipiteitä

Haluatko tietää enemmän siitä, millaista on opiskella Trebas-instituutissa? Kuule joistakin opiskelijoistamme:

Olivier - Elokuva- ja televisiotuotanto

Steffi - johto musiikkiliiketoiminnassa

Jennifer - johto musiikkiliiketoiminnassa

Marie-Pier - Elokuva- ja televisiotuotanto

Andrew - Äänisuunnittelu ja äänitys

Akkreditointi, jäsenyydet ja liittymät

Monien erilaisten organisaatioiden ja yhdistysten kanssa solmittujen kumppanuuksien ja liitosten tuloksena Trebas-instituutti pystyy tarjoamaan toimialalle tärkeitä ohjelmia musiikin, elokuvien, liike-elämän ja tekniikan aloilla. Jotkut sidoksistamme ovat:

 • Aamiaiskerho
 • Kuvittele Kanadaa
 • NACC (National Association of Career Colleges)
 • Ontarion yliopistokoulutusministeriö (MTCU)
 • Ministère de l'Enseignement supérieur (MES), (Québec)
 • Steinbergin sertifioitu koulutuskeskus

Sijainnit

 • 550 Sherbrooke St West, Suite 600, H3A 1B9, Montreal

Kysymyksiä