Keystone logo
Toronto Film School

Toronto Film School

Toronto Film School

Johdanto

175018_174769_171982_button_read-more-on-the-institutions-website2.png

Tietoja Toronto Film School

Olipa toiveesi elokuvien, suunnittelun, videopelien tai muodin alalla, Toronto Film School löydät luovan yhteisön, palkitut ohjaajat ja vertaisverkoston, joka vie sinut uralle, josta unelmoit. Koulu tarjoaa ohjelmia, kuten elokuvatuotantoa , näyttelemistä , videopelisuunnittelua ja monia muita.

Mikä asettaa Toronto Film School lisäksi?

Teollisuuden ammattilaiset

Sinua ohjataan monenlaisten palkittujen ja vaativien elokuvantekijöiden, tuottajien, elokuvantekijöiden, muotisuunnittelijoiden, videopelien suunnittelijoiden ja aktiivisten alan ammattilaisten keskuudessa. Opettajamme tarjoavat sinulle uusimmat alan näkemykset ja parhaat käytännöt sekä jännittävät verkostoitumismahdollisuudet.

Ristiyhteistyö

Toronto Film School voit tehdä yhteistyötä luovien ohjelmien opiskelijoiden kanssa. Kehitätte myös korvaamattomia ammatillisia suhteita ja toimialojen välisiä verkostoja, jotka auttavat avaamaan ovia urheilu- ja viihdeteollisuudelle.

Opiskelijamme saavat palkintoja

Toronto Film School , samanhenkiset opiskelijat, jotka jakavat intohimosi luoviin taiteisiin, ympäröivät sinua. Nämä arvokkaiden elinten, kuten Festival de CANNESin ja Thea-palkintojen, saamat palkinnot ovat osoitus heidän kovasta työstään ja omistautumisesta heidän veneilleen. Opiskelijana Toronto Film School voit liittyä näihin opiskelijoihin ja oppia kokeneilta ohjaajilta.

Reaalimaailman koulutus

Toronto Film School tunnetaan palkittujen valmistuneiden muotoilusta, jotka tulevat alan johtajiksi ja erinomaisiksi valituilla aloillaan. Tämä johtuu siitä, että valmistuneet jättävät koulun käytännön kyvyillä, taitoillaan edistää itseään ja hyvin pyöristettyä salkua.

tutkinto Pathway

Toronto Film School ymmärtää nykyiset ja tulevaisuuden uran vaatimukset. Yorkville Universityn kanssa tehdyn artikulaatiosopimuksen avulla voit nopeuttaa tietäsi liiketalouden kandidaatin tutkintoon, jotta voit hankkia luovaa urasi edistämiseen tarvittavat liiketoimintaosaamiset.

Pienet luokat

Pienissä luokissa sinulla on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalisi yhden opetuksen ja mentorointiin. Sinulla on myös oikea yhteistyöympäristö rakentaa suhteita luokkatovereihin ja verkostoitua opiskelijoiden kanssa luovissa ohjelmissa.

Kampuksen ominaisuudet

Prime-kampuksen sijainti

Torontossa on 4 kampusta, joten opiskelijat voivat uppoutua täysin kaupunkiin.

  Rankingit

  QS World University Rankingsin parhaaksi elokuvakouluksi luokittelemaToronto Film Schooltarjoaa nopeatempoisen ja erittäin yhteistyöhön perustuvan oppimisympäristön, joka on suunniteltu varustamaan sinut intohimosi harjoittamiseen tarvittavilla teorioilla ja taidoilla.

  Sijainnit

  • Toronto

   10 Dundas Street E., Suite 704, M5B 2G9, Toronto

  • Toronto

   55 Dundas Street E., floor 4&5, M5B 1C6, Toronto

   • Toronto

    415 Yonge Street, 8th Floor, M5B 2E7, Toronto

    • Toronto

     1835 Yonge Street, M4S 1X8, Toronto

     Kysymyksiä