Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Johdanto

Olemme maailmanlaajuisesti tunnustettuja tutkimuksestamme, kehittämisestämme ja innovaatiostamme, ja olemme tarjonneet opiskelijoillemme maailmanluokan opetusta yli 425 vuoden ajan.

The University of Edinburgh" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json="{"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""}" />

Edinburghin tutkinto toimii sinulle

The University of Edinburgh on yksi maailman parhaista yliopistoista, sijoittuu jatkuvasti maailman 50 parhaan joukkoon ja 22. sijalle 2024 QS World University Rankingsissa.

Valmistujamme ovat työnantajien arvioiden 26. sijalla maailmassa 1 .

Erinomaisuutta tutkimuksessa

The University of Edinburgh on kansainvälinen maine innovatiivisesta tutkimuksesta useilla eri aloilla.

Vuoden 2021 Research Excellence Frameworkin (REF2021) tulosten mukaan yliopisto on tutkimuksensa laadun ja laajuuden perusteella Britanniassa neljännellä sijalla - eli tutkimusvoimana - ja on Skotlannin paras laitos.

REF2021-tulokset paljastavat, että lähes 90 prosenttia yliopiston tutkimustoiminnasta kuuluu korkeimpiin – 4 tähden ja 3 tähden – luokkiin, jotka on luokiteltu vastaavasti "maailman johtavaksi" ja "kansainvälisesti erinomaiseksi", kasvua edellisestä 10 prosenttiyksikköä. REF vuonna 2014.

Calton Hill in Edinburgh

Innovaatiot opetuksessa

Laatuviraston viimeisin raportti antoi meille korkeimman mahdollisen arvosanan opiskelijoiden oppimiskokemuksen laadusta. Pyrimme jatkuvasti kehittämään innovatiivisia lähestymistapoja opetukseen löytääksemme opiskelijoille parhaiten soveltuvat menetelmät, mukaan lukien verkko-oppimistekniikat ja vertaisavusteinen oppiminen.

Verkko-oppimisen asiantuntijat

Tarjoamme Iso-Britannian laajimman verkkotutkintojen portfolion 2 , ja yli 8 000 verkko-opiskelijaa on vastaanottanut vuodesta 2005 lähtien. Joustavat ja tukevat ohjelmamme ovat vakiintuneet ja yhä suositumpi valinta opiskelijoille, jotka haluavat tasapainottaa jatko-opintojen ja ammatillisten tai perhesitoumusten välillä.

Kaunis pääkaupunki

Edinburgh on maailman 10 parhaan opiskelijakaupungin joukossa 3 , ja se on kompakti kaupunki, jossa on erinomaiset liikenneyhteydet, mikä helpottaa liikkumista ja matkustamista muihin osiin Skotlantia.

Edinburgh on tarpeeksi suuri tarjoamaan jokaiselle jotakin, mutta tarpeeksi pieni tunteakseen olonsa kotoisaksi. Se on moderni, hienostunut ja kaunis eurooppalainen kaupunki, jossa on monipuolinen, monikulttuurinen yhteisö.​

Palvelut ja tuki, jotka auttavat sinua menestymään

Pääset yhteen maailman suurimmista ja tärkeimmistä akateemisista kirjastoista, jossa on yli 1,8 miljoonaa painettua osaa. Hyödyt myös 30 avoimesta tietokonelaboratoriosta, joissa on 24 tunnin pääsy keskeisiin paikkoihin, sekä ilmaisia kannettavan tietokoneen lainoja.

Tarjoamme ilmaisen opiskelijaneuvontapalvelun ja yliopistollisen terveyskeskuksen, ja opiskelijavammaispalvelumme tarjoaa monipuolista tukea vammaisille opiskelijoille. Tarjoamme myös erinomaiset lastenhoitopalvelut, jotka helpottavat vanhemmuuden ja opiskelun yhdistämistä.

Vaikuttava globaali yhteisö

Kunnianhimoinen kansainvälistymisstrategiamme varmistaa, että tarjoamamme opetus ja tutkimus tarjoavat maailmanlaajuisia etuja. Olemme maailman 20 parhaan kansainvälisen yliopiston joukossa 4 . Täällä opiskelee opiskelijoita kahdesta kolmasosasta maailman maista.

Teemme yhteistyötä lukuisten maailman johtavien instituutioiden kanssa niinkin erilaisilla aloilla kuin e-tiede, tekniikka, biotieteet ja lääketieteet sekä taiteet ja kulttuuri. Olemme myös jäsenenä maailmanlaajuisessa tutkimusverkostossa Universitas 21 sekä eurooppalaisissa verkostoissa Coimbra Group ja LERU.

Yhteiskunnallisen vastuun ja kestävyyden edelläkävijä

Olemme sitoutuneet olemaan maailman johtaja vastaamaan maailmanlaajuisiin haasteisiin, kuten köyhyyteen, ilmastonmuutokseen ja kasvavaan energian, ruoan ja veden kysyntään.

Skotlannin ensimmäisenä Reilun kaupan yliopistona olemme edistäneet parempia olosuhteita kehitysmaiden viljelijöille ja yhteisöille vuodesta 2004 lähtien.

Olemme puolustaneet ympäristön kestävyyttä 1990-luvun alusta lähtien, ja olemme olleet yliopistojen ja korkeakoulujen ilmastositoumuksen 2009 ja 10:10-kampanjan perustaja.

Yliopistossa toimii useita maailmanlaajuisia akatemioita, jotka ovat sitoutuneet käsittelemään terveyteen, oikeuteen, ympäristöön sekä maatalouteen ja elintarviketurvaan liittyviä kysymyksiä. Akatemiat ylittävät tutkimuksen ja opetuksen rajoja ja omaksuvat monialaisen vastauksen haastaviin globaaleihin kysymyksiin.

1QS World University Rankings 2024 2Higher Education Statistics Agency 2017/18 3QS Student Cities 2023 4Times Higher Education, maailman kansainväliset yliopistot 2022

Viisumivaatimukset

Sinun on ehkä haettava opiskelijaviisumia päästäksesi Iso-Britanniaan.

Rankingit

Olemme jatkuvasti maailman 50 parhaan yliopiston joukossa. Olemme viimeisimmässä QS World University Rankingissa sijalla 22.

Valmistuneet ovat työnantajien sijoituksissa sijalle 26 maailmassa (QS World University Rankings 2024)

Edinburgh on Britannian toiseksi paras opiskelijakaupunki, Euroopassa 5. ja maailmassa 10. paras. (QS:n parhaat opiskelijakaupungit 2023)

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

  • Edinburgh

    Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

    Kysymyksiä