Keystone logo
The Arts And Business College Of London TASO 5 DIPLOMA (BA 2. VUOSI) LIIKETOIMINNASSA
The Arts And Business College Of London

TASO 5 DIPLOMA (BA 2. VUOSI) LIIKETOIMINNASSA

Bloomsbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Tämä tason 5 pätevyys toimii vastaavalla tasolla Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkinnon toisen vuoden tasolla ja on ihanteellinen niille, jotka ovat aloittaneet tai aikovat siirtyä uraan yksityisessä tai julkisessa sektorissa.

Liikkeenjohdon tutkintotodistuksen taso 5 on tarjota opiskelijoille erinomainen perusta uralle useissa organisaatioissa. Sen tarkoituksena on varmistaa, että jokainen oppija on '' liiketoimintavalmis '': luottavainen, itsenäinen ajattelija, jolla on yksityiskohtaiset tiedot liiketoiminnasta ja johtamisesta ja jolla on taidot sopeutua nopeasti muutoksiin. Pätevyyden sisältö keskittyy ihmisten johtamiseen, projektien hallintaan, markkinointiin, johtajien rahoitukseen, liikeoikeuteen, liiketoiminnan etiikkaan ja sosiaaliseen vastuuseen.

Valitsemme huolellisesti kurssiopettajat, joilla ei ole vain akkreditoitua opettajan pätevyyttä, mutta joilla on johtavaa käytännön kokemusta liike-elämän ja yrittäjyyden alalta johdon tai johdon tasolla.

Koska Ofqual on hyväksynyt ja säännellyt tämän tutkinnon, oppilaat voivat saada suoran pääsyn kolmivuotisen Yhdistyneen kuningaskunnan kandidaatin tutkinto-ohjelman viimeiseen vuoteen valituissa laitoksissa tai siirtyä välittömästi tasolle 6 liiketalouden tutkintotodistukseen.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • BTS pk -yritysten johto
    • France Online, Ranska
  • Pienyritysjohtamisen tutkinto
    • Johannesburg, Etelä-Afrikka
  • BA (Hons) Business and Computing with Foundation Year
    • Online