Keystone logo
Texas Christian University School of Interdisciplinary Studies Todistus afrikkalaisamerikkalaisista ja Africana-tutkimuksista
Texas Christian University School of Interdisciplinary Studies

Todistus afrikkalaisamerikkalaisista ja Africana-tutkimuksista

Fort Worth, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

African American and Africana Studies (AAAS) -sivuaine on monitieteinen ohjelma, joka tarjoaa johdannon afrikkalaisen henkisen perinnön tutkimukseen paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. AAAS-vähäinen ja painopiste keskittyy globaaleihin yhteyksiin afrikkalaisen diasporan välillä ja tarkastelee afrikkalaisen henkisen perinnön osuutta amerikkalaisen kulttuurin avaintekijöinä. Luokat osallistuvat koko afrikkalaiseen diasporaan, mukaan lukien Afrikan, Afrikan, Afro-Karibian, Afro-Aasian, Afrikkalainen Amerikan ja sekarotuisten kulttuurien tutkiminen.

Koska kyseessä on poikkitieteellinen ohjelma, afrikkalaisamerikkalaisia ja Africanana-opintoja suorittavat opiskelijat suorittavat uskonnon, englanninkielisen kirjallisuuden, englanninkielisen retoriikan, historian, sosiologian, antropologian, valtiotieteen, naisten ja sukupuolentutkimuksen, modernien kielten, koulutuksen ja paljon muuta kursseja. Painottaen poikkitieteellistä tutkimusta, AAAS-sivuaine kannustaa opiskelijoita tekemään tutkimusta poikkitieteellisten ja osastojen rajojen yli. AAAS tarjoaa akateemista ja uraneuvontaa, tutkimuskoulutusta, johtamistaitojen kehittämistä, vertaisohjausta ja paikallisen / globaalin yhteisön oppimismahdollisuuksia ja sitoutumista, mukaan lukien opiskelijat ulkomailla.

Opiskelijat, jotka hyödyntävät näitä mahdollisuuksia, saavat taitoja ja kykyjä olla tehokkaita johtajia ja vastuullisia kansalaisia yhä kulttuurisesti ja etnisesti monimuotoisemmassa yhteiskunnassa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Intensiivinen kieli ja kulttuuri
  • Washington, Yhdysvallat
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta
  • + 2 lisää
 • Native American Studies -taiteen asiantuntija
  • Santa Barbara, Yhdysvallat
 • Afrikkalais-amerikkalaisten opintojen apulaistutkinto
  • Alameda, Yhdysvallat