Keystone logo
Skagit Valley College Tietojenkäsittelytieteen painotus, Taiteen perusopintojen suorasiirtosopimus, AA-DTA (Associate of Arts Direct Transfer Agreement)
Skagit Valley College

Tietojenkäsittelytieteen painotus, Taiteen perusopintojen suorasiirtosopimus, AA-DTA (Associate of Arts Direct Transfer Agreement)

Mount Vernon, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 6 767 / per credit

Kampuksella

Johdanto

Tietojenkäsittelytiede tutkii tekniikoita, joilla tietoa voidaan esittää, tallentaa ja käsitellä tietokoneen tietojärjestelmässä. Tietokoneohjelmointi on tärkeä osa tätä tutkimusta, ja se on useimpien jäljempänä lueteltujen tietojenkäsittelytieteiden kurssien painopiste. Jos aiot opiskella tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkintoa yliopistossa, sinun pitäisi suorittaa CS 142 tai CS 210, koska menestyminen näillä kursseilla on yleensä hyvä indikaattori menestymisestä tietojenkäsittelytieteen ohjelmassa. Tutustu yliopiston opinto-oppaaseen selvittääksesi, kumpi näistä kahdesta kurssista vastaa parhaiten kyseisen oppilaitoksen vaatimuksia.

Siirto- ja tutkintovaatimukset

Jos harkitset pääaineen valintaa tässä painotuksessa siirtymällä neljän vuoden korkeakouluun tai yliopistoon Washingtonin osavaltiossa, esimerkkikurssimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle tiedekunnan suosittelemia kursseja, joilla voit suorittaa suoraan siirtosopimukseen perustuvan Associate of Arts Direct Transfer Agreement, AA-DTA -tutkinnon.

Henkilökohtainen koulutussuunnitelmasi vaihtelee monien tekijöiden perusteella, mukaan lukien:

  • Neljännesvuosi, jonka aloitat
  • Kuinka monta kurssia/opintopistettä voit suorittaa kullakin vuosineljänneksellä?
  • Matematiikan ja englannin kielen sijoituksesi
  • Jos sinulla on jo suoritettuja opintopisteitä ja aiot siirtää ne SVC:hen, käy Enrollment Services -verkkosivulla.
  • Korkeakoulu, johon olet kiinnostunut siirtymään
  • Muut tekijät

Jotta voisit pysyä parhaalla mahdollisella tiellä, kehotamme sinua neuvottelemaan sen oppilaitoksen kanssa, johon haluat siirtyä, sekä SVC:n akateemisen neuvonantajan kanssa, joka laatii kanssasi henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja aikataulun, jossa nämä tekijät otetaan huomioon.

Yksityiskohtaiset tiedot vaatimuksista, jotka on täytettävä tämän tutkinnon suorittamiseksi, löydät Associate of Arts Direct Transfer Agreement -tiedoista ja yksityiskohdista täältä:

  • Associate of Arts, suorasiirtosopimus, AA-DTA

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä