Keystone logo
Skagit Valley College Associate in Biology, suorasiirtosopimus DTA/MRP
Skagit Valley College

Associate in Biology, suorasiirtosopimus DTA/MRP

Mount Vernon, Yhdysvallat

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 6 767 / per credit

Kampuksella

Johdanto

Associate in Biology Direct Transfer Agreement/Major Related Program -tutkinnon tarkoituksena on valmistaa opiskelijat siirtymään Washingtonin julkisiin nelivuotisiin korkeakouluihin ja yliopistoihin sekä moniin yksityisiin korkeakouluihin, joissa heillä on jo junior-asemaa ja suurin osa biologian pääaineen edellytyksistä suoritettuna.

Kurssien valitsemista ja suunnittelua tiedeneuvojan kanssa suositellaan vahvasti, jotta voit varmistaa saumattoman siirtymisen biologian pääaineohjelmaan tietyssä yliopistossa tai nelivuotisessa korkeakoulussa. Opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä siirtoyliopistoon jo varhaisessa vaiheessa päätöksentekoprosessia varmistaakseen, mitkä ovat valitsemansa ylioppilaskorkeakoulun tutkintovaatimukset.

Siirtää

Jos harkitset biologian pääaineen opiskelua ja siirtymistä johonkin seuraavista yliopistoista:

  • Central Washingtonin yliopisto
  • Itäisen Washingtonin yliopisto
  • Washingtonin yliopisto
  • Washington State University
  • Western Washington University

Siirto-ohjelman suunnitteluoppaamme on suunniteltu antamaan sinulle suositeltuja kursseja, joilla voit suorittaa biologian suorasiirto-/MRP-tutkinnon. Biologian pääaineohjelma (MRP) auttaa sinua valmistautumaan siirtoon vaatimalla kahden ensimmäisen vuoden aikana tiettyjä kursseja, jotka voivat lyhentää biologian kandidaatin tutkinnon suorittamiseen kuluvaa aikaa. Koulutussuunnitelmat voivat tietysti vaihdella sen mukaan, millä neljänneksellä aloitat, kuinka monta opintopistettä suoritat, matematiikan ja englannin kursseille sijoittuminen ja haluamasi siirtolaitos.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä